Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam :)

Chciałbym Wam zaprezentować moje najnowsze osiągniecie :) "Dysk twardy"...

Co prawda animacja ma wiele do życzenia co sam zauważyłem no ale... To kolejny niewielki krok w stronę sukcesu... Mojego... Chyba ;]

Jest to moja druga taka poważniejsza animacja, jeśli można to nazwać poważniejszą ^^ Ale w moim przypadku chyba tak :P Zrobiłem ją do szkoły na prośbę nauczyciela mam nadzieję, że mi podniesie ocenę końcową ^^

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

takie o do szkoły :) nie jest źle ale za dobrze też nie. i powiedz mi co znaczą te cyferki przy opisie? :D a obroty silnika w nowszych dyskach chyba Western Digital osiagaja 10000 rpm :) i mogles zrobic dysk SATA

Napisano
  • Autor

Cyferki to taki bajer :D Wiem właśnie już mi parę osób wytknęło ten błąd odnośnie obrotów :/ Jak będę robił wersję angielską to poprawię to :) A dysk robiłem taki jaki dostałem ;] Musiałem go sobie rozkręcić, żeby obcykać co i jak... Podotykać pomacać ^^ Nie wiem jak innym ale mi to bardzo pomaga :)

Napisano

oby podniosła tą ocenę hehe :)

zasadniczo to z całej animacji najbardziej nie pasują mi dwie rzeczy: bardzo mocna - techniczna muzyka i za spokojna animacja i montaż całości. To straszny minus całości. Muzyka częściowo przypominała mi intro do "Siedem". Tam podobna muzyka zgrała się fenomenalnie z obrazem :)

Tutaj oprócz tego że muzyka nie leży z obrazem są problemy z renderingiem, całość wyszła bardzo blado, talerze w pewnych momentach w ogóle nie są widoczne. Do tego ten paskudny vraylight czy biały plane odbijający się w talerzu... masa poprawek ;)

Ale jak na zaliczenie i podniesienie oceny końcowej to jest git. Sam kiedyś na lekcje biologii robiłem model DNA z kulek i cylindrów, więc wiem co przeżywasz ;)

Pozdrawiam

Napisano

tweety ostatnio coś double postujesz :) i jszcze praca kamery jakas taka chaotyczna :) ale obyś miał lepszą ocenę! :D

Napisano
tweety ostatnio coś double postujesz :)

to wina iPlusa i jego lagów. mea culpa :)