SFlogic Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 (edytowane) Zamieszczam ukończoną prackę na ostatnią minibitwę. Tam w wątku można też zobaczyć oryginalną referkę. Zdaję sobie sprawę, że nie do końca wiernie ją odzwierciedliłem. Komentarze mile widziane :) 3ds + vray + ps Edytowane 1 Marzec 2009 przez SFlogic
adam_m Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Zastanawia mnie po co dajesz sztuczne oświetlenie w dzień? Co miałoby podkreślić?
Filip Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Zastanawia mnie po co dajesz sztuczne oświetlenie w dzień? Co miałoby podkreślić? Tak było w referce :).
Neiraa Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Już pisałam, ale wspomne jeszcze raz: bardzo fajnie Ci to wyszło, nieźle odwzorowane i szczegółowo zrobione. Nie podoba mi się tylko mat. kominka i podłogi pod nim. No i za ciemno w rogu.
SFlogic Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 peter_f, Neiraa: dziękuję za komenty :) adam_m: akurat w tym przypadku jest dokładnie tak jak pisze Filip a jeśli chodzi o całokształt tego typu zagrań w wizkach to ma to dość pragmatyczne zasosowanie. Dla klienta z bardziej zasobnym portfelem zrobi się dodatkową wersję nocną z lampkami a dla tego który grosza poskąpi zapali się światła w dzień.
Rekomendowane odpowiedzi