d3ar Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 witam pobralem triala maya 8.5 lecz jest ona podzielona na 5 partow. i mam taki problem gdy opala obojetnie jakiego parta to pokazuje mi sie instalka mayi ale moge kliknac jedynie na Cancel niemoge podwierdzic umowy etc.. plz o pomoc
d00b Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 once again http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=12035483 tu masz maya 9 niespakowane niczym z oficjalnej strony producenta //edit to jest trail oczywiście
d3ar Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 prosze o pomoc a nie o nowe linki dzieki ale z moim internetem cala noc bd to pobieral. wiec dalej czekam na pomoc
d3ar Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 Nie chcąc robić kolejnego tematu napisze go tutaj. MAM PROBLEM I WAS ZNAWCY MAYI PLZ O HELP PO ZAINSTALOWANIU MAYI CHCE JA URUCHOMIC LECZ NIC SIE NIE POKAZUJE JAK BY PROGRAM NIE REAGOWAL
Chrupek Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 musisz mieć połączenie sieciowe, może masz zablokowaną Maye przez firewala (albocoś)
Chrupek Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Maya sama łączy się z siecią, jak masz karte sieciową, a pewnie masz.
d3ar Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 eckhm. MAJA SIE POPROSTU NIE ODPALA ! nie chodzi nic sie nie pokazuje zaden blad nic. poprostu nie wlacza sie. Pytanie jak zrobic aby sie wlaczyla.
Kroopson Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 a co zrobić jak mi auto nie odpala? Podaj może jaki system, konfiguracja sprzętowa etc.
d3ar Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 komputer antyk ^^ ale 3ds max chodzilo tylko trial over windwos xp powinno chodzic ale sam juz nie wiem co jest
Rekomendowane odpowiedzi