Napisano 1 Marzec 200916 l witam pobralem triala maya 8.5 lecz jest ona podzielona na 5 partow. i mam taki problem gdy opala obojetnie jakiego parta to pokazuje mi sie instalka mayi ale moge kliknac jedynie na Cancel niemoge podwierdzic umowy etc.. plz o pomoc
Napisano 1 Marzec 200916 l once again http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=12035483 tu masz maya 9 niespakowane niczym z oficjalnej strony producenta //edit to jest trail oczywiście
Napisano 1 Marzec 200916 l Autor prosze o pomoc a nie o nowe linki dzieki ale z moim internetem cala noc bd to pobieral. wiec dalej czekam na pomoc
Napisano 3 Marzec 200916 l Autor Nie chcąc robić kolejnego tematu napisze go tutaj. MAM PROBLEM I WAS ZNAWCY MAYI PLZ O HELP PO ZAINSTALOWANIU MAYI CHCE JA URUCHOMIC LECZ NIC SIE NIE POKAZUJE JAK BY PROGRAM NIE REAGOWAL
Napisano 3 Marzec 200916 l musisz mieć połączenie sieciowe, może masz zablokowaną Maye przez firewala (albocoś)
Napisano 3 Marzec 200916 l Autor eckhm. MAJA SIE POPROSTU NIE ODPALA ! nie chodzi nic sie nie pokazuje zaden blad nic. poprostu nie wlacza sie. Pytanie jak zrobic aby sie wlaczyla.
Napisano 3 Marzec 200916 l a co zrobić jak mi auto nie odpala? Podaj może jaki system, konfiguracja sprzętowa etc.
Napisano 3 Marzec 200916 l Autor komputer antyk ^^ ale 3ds max chodzilo tylko trial over windwos xp powinno chodzic ale sam juz nie wiem co jest