wizz Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Witam, mam taki problem, mam model high poly ale zrobiony w maya nie żaden sculpt, i mam model Low poly tego samego obiektu :) Chciałbym teraz wypalić normale dla tego lp z tego hp. Da sie to jakos sensownie w zbrushu zrobic ? :P bo w maya robilem to przez transfer map i niestety troche kapa wyszło. Pozdro :)
KLICEK Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 http://www.bearsfromwoods.com/videotutoriale/zbrush2/zbrush_lesson11.rar niby do 2jki, ale mniej wiecej powinno Ci rozjasnic, jezeli hi jest gesty, to mozesz miec problem, bedziesz musial dzielic obiekt
Gość Morte Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 a nie lepiej xnormalem, moim zdaniem pali lepsze mapki niż zmapper, albo ja tego drugiego nie umiem skonfigurować..
Tomala Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 yo, moim zdaniem xNormal i max palą lepsze normalki od zmappera a jak do tego będzie Ci sie chciało ostawić cage porządnie to masz już w ogle super normalki bez zadnych problemów na seemach.
Rekomendowane odpowiedzi