gustaw11 Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 potrzebuje zrzucic na scene duzo szescianow i jakis kabli ktore zrobie ze splineow, chcialem uzyc grawitacji zeby te przedmioty same poukladaly sie na scenie tak jakby zostaly rozrzucone, to nie ma byc animacja tylko render, pomoze kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 f1 i reactor wpisz, albo ff>www.google.pl>do tego pola na środku pod kolorowym napisem wpisać "reactor tutorial full master hardcore beginner" i cisnąć klawisz Enter(to ten z zakręconą strzałką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw11 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 nieprawda, wcale nie ma takiego klawisza, nigdy nie bylo, nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 słabo kolega (koleżanka) szukał (szukała) jakiś czas temu pisałem o pluginie Glue http://www.itoosoft.com/english/menu.php?id=glue Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw11 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) super, dzieki za pomoc ;] Edytowane 4 Marzec 2009 przez gustaw11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustaw11 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) niestety mam kolejny problem, zainstalowalem ten plugin w folderze plugins maxa i max mi go nie czyta, moze ktos wie co mam zrobic zeby sie aktywowal? ok. juz dziala Edytowane 4 Marzec 2009 przez gustaw11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi