Napisano 5 Marzec 200916 l Witam wszystkich to mój pierwszy post więc jak coś nie ten teges to dajcie mi znać, przewertowałem regulamin, ale ciągle trafiam tu na jakieś zajawkowe rzeczy i ciężko mi się skupić :) pozdrawiam!! pracki, które dodałem mają już trochę czasu. oryginał to 7 x 50cm x 70cm w ołówku, później pokolorowane w kompie. Edytowane 6 Marzec 200916 l przez theosone
Napisano 5 Marzec 200916 l Przewertowałeś, ale nie przeczytałeś :P http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34900 Daj jakieś zbliżenia na ołówek, z daleka wygląda nawet fajnie :)
Napisano 6 Marzec 200916 l Autor może to wyda się głupie, ale jak dodać pracę w dużym rozmiarze bez konieczności klikania na miniaturke tylko żeby się wyświetlała pod postem?
Napisano 6 Marzec 200916 l Autor ok udało mi się skumać, sory za wielkość obrazka ale detale są ważne... praca z 2004 roku.
Napisano 6 Marzec 200916 l spoko, fajnie wygląda, troszq tylko tak blado, mógłbyś levelsami się pobawić w photoshopie, ołówek fajny, kolor w kompie średni, gratuluje cierpliwościu