theosone Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) Witam wszystkich to mój pierwszy post więc jak coś nie ten teges to dajcie mi znać, przewertowałem regulamin, ale ciągle trafiam tu na jakieś zajawkowe rzeczy i ciężko mi się skupić :) pozdrawiam!! pracki, które dodałem mają już trochę czasu. oryginał to 7 x 50cm x 70cm w ołówku, później pokolorowane w kompie. Edytowane 6 Marzec 2009 przez theosone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Przewertowałeś, ale nie przeczytałeś :P http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34900 Daj jakieś zbliżenia na ołówek, z daleka wygląda nawet fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theosone Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 może to wyda się głupie, ale jak dodać pracę w dużym rozmiarze bez konieczności klikania na miniaturke tylko żeby się wyświetlała pod postem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theosone Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 ok udało mi się skumać, sory za wielkość obrazka ale detale są ważne... praca z 2004 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 spoko, fajnie wygląda, troszq tylko tak blado, mógłbyś levelsami się pobawić w photoshopie, ołówek fajny, kolor w kompie średni, gratuluje cierpliwościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi