Stachu Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 witam :) chicałbym zaprezentowac swoje najnowsze wypociny czyli jak w temacie: +siata i tak se pomyslalem ze czas wymodelować wkoncu jakiegos czlowieczka, padł wybor na jakas kobitke, niestety to dopiero moja pierwsza postac wiec prosz o wyrozumiałosc i jakies rady zeby to wygladło lepiej (oczywiscie wiem ze trzeba dodac textury, dłonie, stopy fryzure i ubrania :P chodzi o anatmie) ma byc kierowcą tej silvii i bedzie do tego najprawdopodobniej jakas scenaka (z driftem yeah! \m/) no
Stachu Napisano 5 Marzec 2009 Autor Napisano 5 Marzec 2009 ej no nie mowie ze to jest koniec, ona nie bedzie tak wygladac. ona bedzie sexi of course :D jak dobrze wyjdzie to i pomysli sie nad scenka gdzi ebedzie lezec na masce :D
Camel Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 popraw kształciki bo jak na razie na początku ta laska śmiesznie wygląda. Co z bikini i włosami? Pracuj ;) samochód zresztą fajny! :D
kamil.ochel Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 oj kobitka trochę taka jakby przy porodzie jej jakiś modyfikator nałożyli. autko ma lakier fu. ale nie jest źle :)
Stachu Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 s13 s13 sprawdz na googlach ;) a kobite dalej mecze, narazie zageszczam siate i ciagle dodaje kształtów, mam nadzieje ze w dobra strone to idzie?
FF Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 No właśnie sprawdzałem:P Myślałem że jest tylko jedno s13
Rekomendowane odpowiedzi