giegu Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Witam, poszukuję parę cennych informacji odnośnie \"futrzanych pluginów\", wiem i korzystam oczywiście z shag-haira ale ostatnio mam co do niego wątpliwości. Potrzebuję kilka info na temat całego rynku takich dodatków (3ds max only!), jakie są, który najlepszy, jaki najlepszy w połączeniu z Brazilem itp. Byłbym też wdzięczny za info JAKIEGO FUTRZAKA UZYWAJĄ W BLIZZARDZIE?? pozdr
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 na max3d.pl jest jakis skrypt abo plugin do wlosow... poszukaj go, kiedys go uzywalem i nawet moze byc :) P.s. Sporoboj Shag:fura :D
giegu Napisano 13 Marzec 2004 Autor Napisano 13 Marzec 2004 Kulexy, dzieki, ale jak juz pisalem Shag fura i haira używam. Moje pytanie jednak w skrócie brzmi czy są jakieś LEPSZE futro-makery i z jakiego korzysta BLIZZARD ENTERTAINMENT - bo oni robią to IDEALNIE! THX pozdr
KAIN Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Coś mi się wydaje że shag&hair Splutterfisha który jest zaj@#$%@ ale chyba jeszcze nie wyszedł:( pozdro KAIN
Rekomendowane odpowiedzi