Napisano 10 Marzec 200916 l Finał: Detale: ****** Pierwotnie wykombinowałem sobie, że jakieś cwaniaki z przyszłości wyrwali część Gizy; tę gdzie znajdują się stare piramidy i zrobili swego rodzaju objazdowe muzeum. Nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie to coś ma latać, ale jakiś tam pomysł już mam: Edytowane 30 Marzec 200915 l przez dzudzu
Napisano 10 Marzec 200916 l Witaj Pomysł przedni, czekam zatem na dalszy rozwój sytuacji ;). Powodzenia. //Pozdr.
Napisano 10 Marzec 200916 l Super pomysł. Bardzo się cieszę, że ktoś "zaczął pierwszy". Z niecierpliwością wyglądać będę update'ów. Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200916 l Autor Powiem nieskromnie, że na tle pozostałych uczestników zabawy zdaję się być faworytem :)
Napisano 12 Marzec 200916 l od wczorak już raczej przestałeś być faworytem, więc Goń, dawaj dawaj ~! maluj
Napisano 13 Marzec 200916 l Autor Ech praca koncepcyjna jest już raczej gotowa, czas powoli wykańczać. Oddanie faktury gór, pustyni, gleby, piramid... masakra, nawet nie wiem jak się za to zabrać :/
Napisano 13 Marzec 200916 l myślę że warto nieco przestrzeń ograniczyć, wtedy mniej pracy będzie ;). //pozdr.
Napisano 14 Marzec 200915 l Autor Chyba zrezygnuję z pojazdu latającego całkiem :/ Edytowane 14 Marzec 200915 l przez dzudzu
Napisano 16 Marzec 200915 l Zaczyna się robić konkretnie w tych ostatnich rysunkach. Jak tak dalej pójdzie, to będzie niezły wypas ;) Chyba rzeczywiście lepiej bez tego latającego czegoś, a przynajmniej nie w tym miejscu. Ja bym zrobił całą chmarę takich różnych latających stateczków, ale tak, żeby kłębiły się gdzieś nad samym miastem... to by też fajnie pokazywało skale, przestrzeń itd. Czekam na następne wersje ;)
Napisano 26 Marzec 200915 l Autor Górę zostawiam na razie, popracują nad widokiem miasta w środku: p.s. dzięki za podpowiedzi... każdą z nich testuję malując, ale niestety nie zawsze potrafię się do nich dostosować nie partacząc jednocześnie obrazka :/
Napisano 26 Marzec 200915 l O, widze ze tam Pink Flojdow w srodku sluchaja ;P Fajne wnetrze, tylko nie podoba mi sie troche ten filar (?) na srodku, bo jego prawa krawedz dzieli obrazek na dwie niemal idealnie rowne czesci, co chyba przeszkadza troche w odczytaniu pracy.
Napisano 29 Marzec 200915 l Autor Heh, by zadośćuczynić Twojej uwadze o kompozycji Urbanboogie musiałem niestety dużo rzeczy całkiem od nowa namalować.
Napisano 29 Marzec 200915 l Damn, czuje odpowiedzialnosc, mam nadzieje ze moja uwaga byla przynajmniej sluszna :D
Napisano 30 Marzec 200915 l Autor Ja już kończę ludki... finał w pierwszym poście... Dzięki wszystkim za komentarze.