Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

2lu42tk.jpg

-------------------------------------------

Witam, narazie zażucam szybki koncept zrobiony w ps co by przybliżyc koncepcje. W niedługim czasie wrzuce koncept ołówkiem bo na tablecie jeszcze nie potafie dosć dobrze rysowac :) Nie wiem czy dociagne pracke do końca ale temat wydaje mi się dośc fajny więc startuje :eek:

cda.jpg

Koncept jest taki że ludzie w wyniku postepu technologicznego zdolni są budować miasta które lataja w przestrzeni kosmicznej. Głównim zasilaniem jest pewien kamień który dostarcza energie do głównego silnika. Postaram sie rozwinąc dalej ta koncepcje a was zapraszam do krytykowania i komentowania. :)

Edytowane przez WilL
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysł nawet nawet. tylko wiesz co mi przyszlo do glowy? może by zrobi to miasto w takich modułach dookoła stacji z tym kamieniem która też by dawała jakieś światełko fajne i podłączyc te moduły takimi jakimiś fajnymi złączami/kablami :D co Ty na to?

Napisano

No to maly upek co by było. Sorka za słaba jakosc ale nie mam skanera i dopiero jutro w szkole sobie to zeskanuje a narazie zdjecia aparatem.

33919180.th.jpg]

Niewiele widać ale może do jutra wytrzymacie :P Poprawiłem koncepcje, podniszczyłem stateczki i... jutro reszty sami dopatrzycie. Jeśli ktos sie czegoś dopatrzy to zapraszam do komentowania. :)

Napisano

No druga odsłona prezentuje się zdecydowanie czytelniej od pierwszej... Ciekawy koncepcik... mogłoby być nawet więcej tych miast - satelitów, na różnych wysokościach i to stworzyłoby taką całą przestrzenną sieć połączoną z tym centralnych... czekam na update'y ;)

Napisano

No to daje kolejny up, wprawdzie nic nowego ale czytelniejszy obrazek :) Chyba dorobie jeszcze troche miast i zabieram sie za kolorki czyli coś co mi nie wychodzi :) na dniach kolejne upki więc pojawią sie pierwsze próby kolorowania. :P

cos1.th.jpg

Zapraszam do C&C :)

Napisano

Dobra tak więc to co zrobiłem w wolnym czasie :) Nie jest najlepiej ale teraz tylko to doszlifuje troche i koniec :) Obelisk jeszcze nie jest doświetlony więc nie ma co patrzec :)

prackaedited2.th.jpg

Szkoda że termin zakończenia juz sie zbliża no ale pracka już lepsza nie będzie :(

Zapraszam do C&C :)

Napisano

Hehehe... wyszło lepiej niż się spodziewałem przy pierwszych szkicach. Szkoda, że głębię ostrości robisz blurem zamiast kolorem. Ostre światło pada z prawej strony, przydałoby się konsekwentnie wszędzie to pozaznaczać, zwłaszcza bloki na tych latających wysepkach wcale nie rzucają cienia. Zwisająca trawa na linach całkiem fajnie Ci wyszła.

Napisano

Wyszło fajnie :) Parę rzeczy brakuje, na przykład światłocienia jakiegoś, który tutaj pewnie by dużo pomógł, ale jak na 3 digital ogólnie, to bardzo gites :D Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności