Gość kon2434 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Witam wszystkich jestem nowy na forum. Niedawno zaczolem prace w 3ds Max, Nie wiedzialem gdzie zamiescic posta wiec dałem do WIP jak źle to poprawcie. Na dole zamieszczam moją dotychczasową prace, sugestie mile widziane. :) Chce poprostu poddac sie ocenie innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Jak na pierwszą prace to bardzo ładnie, trochę za biało ale ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Mi tez sie podoba jak na poczatek, ale fakt.... duzo bialego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 jak poprawisz proporcje i materialy to bedzie nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Na tej drugiej wizce widać że przypadkowo wrzuciłeś to co miałeś :-) W wizkach wnętrz połowę sukcesu robisz pomysłem i dograniem wszystkiego ze sobą. Jeśli to Twoje pierwsze prace :) to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi