Gość poniat Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić mój pierwszy wydaje mi się ukończony exterior. Zdaje sobie sprawę że jest sporo błędów i niedociągnięć, niestety nie starczyło mi czasu a przede wszystkim umiejętności na ich poprawienie:) zaś części sam nie jestem w stanie dostrzec. Proszę o ocenę, konstruktywną krytykę, może dzięki temu następna wizka wyjdzie troszkę lepiej:) Soft to max 2009 i Vray. Edytowane 13 Marzec 2009 przez poniat
peter_f Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 W zbliżeniach (pierwszy i trzeci render) robi bardzo, bardzo przyjemne wrażenie. W tym drugim bardzo mi nie leży to niebo (bardzo komputerowe). Jeszcze dwie rzeczy - tekstura drewna na oknach nie bardzo i płytki przed wejściem (bardzo płaskie). Ale ogólnie całość - pozytywnie. Pozdrawiam
lukasz3d Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 pracka czysta i nawet nawet...gryza tylko te slodkie, "klipsowatae"rotule mocujace szybe na balkonach(w takim przypadku szybke częsciej osadza sie w specjalnych profilach tak aby zlapana byla na calej dlugosci
tutomash Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 podoba mi się, choć wydaje mi się że na 2 renderze, materiał na futrynach się rozciągnął
Areien Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 trzecie zdjecie robi fajne wrazenie i tylko to czego ja bym sie czepil to troche zbyt podobne drzewka i wlasnie te ramy okienne, a wlasciwie ich kolor i tekstura, ale jak juz napisalem fajno ^^
Rekomendowane odpowiedzi