simonX Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 To chodzi mi o coś takiego mam sobie boxa i chcę żeby każda ze ścian miała inny kolor jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Poczytaj o "material ID" oraz o "Multi/Sub-Object material". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonX Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 Ale nie mam czasu narazie na czytanie potrzebuje tego pilnie plz niech ktoś napisze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Hah, chyba się teraz pogrążyłeś. 10 minut i masz przeczytane. 2 minuty na testy i opanowałeś to, co chcesz wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonX Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 Ale to może podaj jakąś stronę? mam coś takiego zeobiłem to z jednego boksa i chce zrobic cos takiego, aby drzwiczki mialy kolor bialy reszta czarny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ale to może podaj jakąś stronę? F1 > wpisac w szukanie to co RA powiedzial. To taka rada na dluga przyszlosc, mase problemow tak rozwiazesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi