kłapouchy Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Co tu zmienić by było lepsze? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Zmien nazwe watku na zgodna z regulaminem (np: Obiekt 3D: karabin M16)Ciemno, malo widac. Dobrze bylo by zmienic silnik renderujacy na np: Vraya. Bron bedzie sie lepiej prezentowac, jak ja polozysz na stole czy chocby nawet na ziemi, niz jak ma wisiec w powietrzu. Pozatym mocno za kanciato. Poczytaj sobie cos o modyfikatorze meshsmooth lub turbosmooth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 V-Ray'a nie posiadam :] Wiem co to meshmooth i turbosmooth, ale gdy ich używam model mi się psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 bo trzebma zapoznać się z funkcją chamfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4384 to powinno pomoc :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 Dzięki panowie poprawię i wrzucę render :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Rozumiem, że to jest model na kulki. Ja bym wymienił całą lufę, bo wygląda dziwnie(szczególnie końcówka jest spłaszczona) , popracowałbym nad materiałem i zrobiłbym coś z renderem, bo niewiele widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/weapons/rifles/12062/view/m16_rifle/ Modelowałem według tego blueprinta, ale wezmę pod uwagę twoją "uwagę" xD Głupio zabrzmiało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi