ptaszek Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) Hej. Jako ze zmienilem kompa na pc'ta to odrazu zassalem trialowego Mudboxa i probuje w nim cos sie pobawic. To pierwszy model mud>maya, wiec prosze o rady :P generalnie jak sil starczy to skoncze scenka. pozdrawiam Edytowane 15 Marzec 2009 przez ptaszek
kliment woroszyłow Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Udo coś płaskie od przodu poza tym mi sie podoba:) opowiedz cos więcej co zamierzasz ze szczurowojakiem. P.S. akiedy samolocik? ;)
ptaszek Napisano 14 Marzec 2009 Autor Napisano 14 Marzec 2009 dzieki. udo faktycznie plackowate :) jeszcze chce go pomeczyc dosc mocno, wiec to takie pierwsze "szkice" myslalem nad scenka jakas tandetna na bagnach czy cos.. zawsze mi sie cos takiego marzylo :DDD samolot? zobaczylem jak wymiatasz z chlopakami i stwierdzilem ze za pol roku przynajmniej :PPP
nocny drwal Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 hej, super pomysł:) co do modelu, to bym troszeczkę ucho mu podniósł
ptaszek Napisano 15 Marzec 2009 Autor Napisano 15 Marzec 2009 dzieki :) udo poprawione, ucho tez. dodalem: naramiennik pas zeby ogon aa i texturke na tarcze :) do nastepnego upka
duff Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Moim zdaniem ząb który jest koło kącika ust powinien być zdecydowanie krótszy i nie taki ostry.
wizz Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 sporo by mozna poprawić, pooglądaj jakieś concepty z Warhammera Mark Of Chaos tam pełno tych szczurków uzbrojonych :) powodzenia !
g0od Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) Hm same sugestie do detalu - a jak tak sobie patrzę na tą wielką, metalową tarczę i dość długi miecz - a potem zerkam na jego rękę - to nie chce mi się wierzyć, że byłby w stanie to unieść :) Chyba że cień zjadł jej kawałek, ale nie wydaje mi się. Tak samo kolczuga (bo jest to kolczuga, tak?) kolczuga jest naprawdę ciężka i nie układa się w ten sposób - fałdy praktycznie nie mają miejsca przez strukturę która na to nie pozwala za bardzo. A poza tym fajnie, tylko trochę tarcza bije mi po oczach - ale to kwestia gustu, więc nie wnikam. Pozdrawiam [EDIT]: Aż pooglądałem sobie fotki... żeby mieć pewność, że herezji tu nie prawię :) W sumie na upartego mogłaby tak wyglądać - mogłaby tak się układać, ale ja przynajmniej nie 'czuję' tam tego ciężaru. Edytowane 16 Marzec 2009 przez g0od
Rekomendowane odpowiedzi