Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej.

Jako ze zmienilem kompa na pc'ta to odrazu zassalem trialowego Mudboxa i probuje w nim cos sie pobawic.

To pierwszy model mud>maya, wiec prosze o rady :P

generalnie jak sil starczy to skoncze scenka.

pozdrawiam

my.php?image=1kopiad.jpg

my.php?image=1kopiad.jpg1kopiad.jpg

my.php?image=1kopiad.jpg

Edytowane przez ptaszek

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzieki. udo faktycznie plackowate :)

jeszcze chce go pomeczyc dosc mocno, wiec to takie pierwsze "szkice"

myslalem nad scenka jakas tandetna na bagnach czy cos.. zawsze mi sie cos takiego marzylo :DDD

samolot? zobaczylem jak wymiatasz z chlopakami i stwierdzilem ze za pol roku przynajmniej :PPP

Napisano
  • Autor

dzieki :) udo poprawione, ucho tez.

dodalem:

naramiennik

pas

zeby

ogon

aa i texturke na tarcze

:)

do nastepnego upka

12791889.jpg

Napisano

Moim zdaniem ząb który jest koło kącika ust powinien być zdecydowanie krótszy i nie taki ostry.

Napisano

sporo by mozna poprawić, pooglądaj jakieś concepty z Warhammera Mark Of Chaos tam pełno tych szczurków uzbrojonych :) powodzenia !

Napisano

Hm same sugestie do detalu - a jak tak sobie patrzę na tą wielką, metalową tarczę i dość długi miecz - a potem zerkam na jego rękę - to nie chce mi się wierzyć, że byłby w stanie to unieść :) Chyba że cień zjadł jej kawałek, ale nie wydaje mi się.

Tak samo kolczuga (bo jest to kolczuga, tak?) kolczuga jest naprawdę ciężka i nie układa się w ten sposób - fałdy praktycznie nie mają miejsca przez strukturę która na to nie pozwala za bardzo.

A poza tym fajnie, tylko trochę tarcza bije mi po oczach - ale to kwestia gustu, więc nie wnikam.

Pozdrawiam

[EDIT]: Aż pooglądałem sobie fotki... żeby mieć pewność, że herezji tu nie prawię :) W sumie na upartego mogłaby tak wyglądać - mogłaby tak się układać, ale ja przynajmniej nie 'czuję' tam tego ciężaru.

Edytowane przez g0od