FF Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 kurde felek, ukradli moj model, tyle nad nim siedzialem kurde, i jeszcze nazwali go Ben, chociaz ja go nazywalem Juzek hahahaha dobre:D niezłe jaja sie tu dzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 ale lol :) juz wczesniej pisałem że BUSTED i w sumie nie pierwszy raz ;p nie obrażając ale temporal co ty robin hood jestes ? Zauwazyłem ze on sie nie broni bo ty to za niego robisz ? dziwne... A tak wogole to jest Finished Works i sadze ze nie powinno byc tego watku tu bo zasmieca i ludzie traca czas na czytanie go , nieobrazajac nikogo... Na moj gust albo do kosza albo do Rzeczy zabawne ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 09121986 o co ci chodzi bo nie kumam? z tego co pamietam to ty byles wielkim obronca keraja a ja jestem tym kolesiem co zazdrosci mu skilla nie pamietasz juz tego? tak czy siak keraj jest wielki potrafi osiagnac swoj cel i to wielokrotnie szacun ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 BUAHAHA. A myślałem, że nie znajdę nic na "kącik śmiechu po siedemnastej". Talent sceniczny keraja się ujawnił, chłopak powinien iść na estradę lub do "HBO na stojaka" - zamiatać po występie x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 eee nie krzyczcie na keraja. On chce zapewne tylko wyleczyc sie z kompleksu "łysej głowy". keraj, jesteś hardkorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 eee nie krzyczcie na keraja. On chce zapewne tylko wyleczyc sie z kompleksu "łysej głowy". keraj, jesteś hardkorem takim? [+18] http://www.wykop.pl/link/161068/jestem-hardkorem-polska-rzeczywistosc p.s Dlaczego ten user nie dostal jeszcze bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi