FF Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 kurde felek, ukradli moj model, tyle nad nim siedzialem kurde, i jeszcze nazwali go Ben, chociaz ja go nazywalem Juzek hahahaha dobre:D niezłe jaja sie tu dzieją
09121986 Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 ale lol :) juz wczesniej pisałem że BUSTED i w sumie nie pierwszy raz ;p nie obrażając ale temporal co ty robin hood jestes ? Zauwazyłem ze on sie nie broni bo ty to za niego robisz ? dziwne... A tak wogole to jest Finished Works i sadze ze nie powinno byc tego watku tu bo zasmieca i ludzie traca czas na czytanie go , nieobrazajac nikogo... Na moj gust albo do kosza albo do Rzeczy zabawne ... Pozdro
Temporal Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 09121986 o co ci chodzi bo nie kumam? z tego co pamietam to ty byles wielkim obronca keraja a ja jestem tym kolesiem co zazdrosci mu skilla nie pamietasz juz tego? tak czy siak keraj jest wielki potrafi osiagnac swoj cel i to wielokrotnie szacun ziom
_Arti_ Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 BUAHAHA. A myślałem, że nie znajdę nic na "kącik śmiechu po siedemnastej". Talent sceniczny keraja się ujawnił, chłopak powinien iść na estradę lub do "HBO na stojaka" - zamiatać po występie x]
loko Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 eee nie krzyczcie na keraja. On chce zapewne tylko wyleczyc sie z kompleksu "łysej głowy". keraj, jesteś hardkorem
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 eee nie krzyczcie na keraja. On chce zapewne tylko wyleczyc sie z kompleksu "łysej głowy". keraj, jesteś hardkorem takim? [+18] http://www.wykop.pl/link/161068/jestem-hardkorem-polska-rzeczywistosc p.s Dlaczego ten user nie dostal jeszcze bana ?
Rekomendowane odpowiedzi