Destroyer Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Jak w temacie normalnie mam ustawione w opcjach advanced handles ale te nikomu niepotrzebne graty przy korzystaniu z element move [T] nie dają mi spokoju jak wyłączyć wyświetlanie tool handels ale tylko kiedy korzystam z element move? kiedyś chyba widziałem jakiś script do tego ale teraz po 20 min szukania poddałem się:/ ma ktoś na to patent? 1
G.P Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Jak w temacie normalnie mam ustawione w opcjach advanced handles ale te nikomu niepotrzebne graty przy korzystaniu z element move [T] nie dają mi spokoju jak wyłączyć wyświetlanie tool handels ale tylko kiedy korzystam z element move? kiedyś chyba widziałem jakiś script do tego ale teraz po 20 min szukania poddałem się:/ ma ktoś na to patent? W Tool Pipe w kolumnie V przy Transform klikasz tak, zeby zniknela kropka. Wtedy tool handles znikaja i tak "zostaja znikniete" dopoki nie wyjdziesz z modo. Jezeli bys chcial miec wylaczone na stale, wystarczy zrobic "save preset" i voila! ;) 1
Destroyer Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 eh that was just lame question :F dzieki za pomoc ;) aż mi głupio, że o to pytałem a to tak na wierzchu leży :D jeez a ile ja się z tym przez te wszystkie lata męczyłem :P dzięki! +
Rekomendowane odpowiedzi