Napisano 14 Marzec 200420 l Witam ja was :p Pragne wam teraz przedstawić do KRYTYKI peny (chyba) ART którego wykobinowałem całkowicie myszom i Photoshopem 7. Ma on pewne jeszcze niedociągnięcia ,to w sumie mało mówiąc niedociągniecia, raczej może to nceptowa wersja bo siedze dopiero nad tym od 2-ch dni! ale mam do was. W związku że jeszcze dobrze nierysuje i jeszcze DUZIO pracy i nerwów przedemną (raczej tego drugiego chyba więcej) mam do wsa proźbe, a mianowicie taką: Czy ma ktoś jakikolwiek pomysł jak narysować ręce temu czemuś bez używania TABLETU, ba ja sobie taką technike przyjąłem, biore sobie krzywe i rysuje sobie nimi linie które wyznaczają mi krawędzie przedmiotu, następnie robie sobie zaznczenie z krzywych i robie z tego całego zaznaczenia maske na WARSTWE!No i właśnie to jezd baaaaaaaaardzo czasochłonne i może istnieje jakaś superos technika wymyślona przez drógiego takiego jak ja co używa mychy zamiast TABLETU bo na tablet go nestać (a skanera też niemam)! A co do rysunku to może żucicie mi jakiś fajny pomysł! Bo ja mam taki ten art wygląda w moich oczach tak: Ork (a może to co ma go przypominać) stoi w lesie, z góry pada zółte światło, pora dnia zchodzące słońce,albo ciemno bez zółtego światła! Za jakiekolwiek złe czy dobre komentażyska senkiu!!
Napisano 15 Marzec 200420 l konstruktywny ten komentarz Vetis ;) namalowałeś główke, więc myśle ze dasz rade sobie i z reszta... w topicu tutoriale Tiger1313 zamiescił tutka o bazgraniu myszką... zajrzyj... pracka rozmazana spróbuj może jakieś pociagniecia zrobić... nie rozmazuj tyle... a wogóle to podoba mi sie wyraz twarzy kolesia...
Napisano 16 Marzec 200420 l Autor a ja myślałem że mnie pojedziecie że chej!! Atu prosze nawet mnie ktoś pochwalił, RESPEKTA chłopaki! Ale nieóważacie że to siakieś 2d się wydaje że niema w tym głębi! i jeszcze jedno ten tutek od tigera1313 się przydał senkiu! chociasz i tak bede robił tak jak przedtem!