Napisano 23 Marzec 200915 l Witam. Mój pierwszy post na forum. Spędziłem z maxem juz pół roku, więc czas cos wyciągnąć z dysku na światło dzienne. Modelowanie uwazam za zakonczone (chyba że się mylę :) co innego materiały i render. max 8 + mental ray około tygodnia pracy (intensywnej :) wnetrze jest ale czeka na render, dorzuce pozniej, na razie juz mam dosc tego grata. Jak poprawic kierunkowskaz zeby wygladal bardziej realnie? jest bump w paski dookola i lekki transparent. Pozdrawiam! PS: tak, wiem kierownica ma być pochylona... Edytowane 23 Marzec 200915 l przez mlc
Napisano 23 Marzec 200915 l Na wstepie serdecznei witam na forum. Przyznam, ze jak na pirwszy model to wyglada bardzo ciekawie :) Jesli mozesz to daj wiecej ujec by w pelni pokazac model. Wtedy na pewno uzyskasz wiecej opinii. Pozdrawiam, xaoo
Napisano 23 Marzec 200915 l Autor no taka replika z allegro tej cobry :P czemu? bo hamulców nie ma? ;) fakt, plastikowa troche...
Napisano 23 Marzec 200915 l Jak na początek wygląda naprawdę dobrze, fajnie też, że wybrałeś starszy model samochodu:-) Pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200915 l czemu? bo hamulców nie ma? ;) fakt, plastikowa troche... nie chodzi o to ze plastikowe, chociaz o to też :) chodzi o to ze zaden ksztalt z orginalu nie jest zachowany, szczegolny ten genialny wlot na przodzie auta :)
Napisano 24 Marzec 200915 l Autor mały update, poprawilem wlot na masce, kierownice i pare drobiazgów, szyby boczne znikły bo im dałem IOR 1,0 :| (miały być z plastiku nie ze szkła), popracuje jeszcze na tym autem i zrobie wiekszy render. dzieki za komentarze!