mlc Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) Witam. Mój pierwszy post na forum. Spędziłem z maxem juz pół roku, więc czas cos wyciągnąć z dysku na światło dzienne. Modelowanie uwazam za zakonczone (chyba że się mylę :) co innego materiały i render. max 8 + mental ray około tygodnia pracy (intensywnej :) wnetrze jest ale czeka na render, dorzuce pozniej, na razie juz mam dosc tego grata. Jak poprawic kierunkowskaz zeby wygladal bardziej realnie? jest bump w paski dookola i lekki transparent. Pozdrawiam! PS: tak, wiem kierownica ma być pochylona... Edytowane 23 Marzec 2009 przez mlc
latos Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Bardzo ładnie tylko kierownica wygląda tak płasko.
xaoo Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Na wstepie serdecznei witam na forum. Przyznam, ze jak na pirwszy model to wyglada bardzo ciekawie :) Jesli mozesz to daj wiecej ujec by w pelni pokazac model. Wtedy na pewno uzyskasz wiecej opinii. Pozdrawiam, xaoo
mlc Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 no taka replika z allegro tej cobry :P czemu? bo hamulców nie ma? ;) fakt, plastikowa troche...
forestt Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Jak na początek wygląda naprawdę dobrze, fajnie też, że wybrałeś starszy model samochodu:-) Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 czemu? bo hamulców nie ma? ;) fakt, plastikowa troche... nie chodzi o to ze plastikowe, chociaz o to też :) chodzi o to ze zaden ksztalt z orginalu nie jest zachowany, szczegolny ten genialny wlot na przodzie auta :)
mlc Napisano 24 Marzec 2009 Autor Napisano 24 Marzec 2009 mały update, poprawilem wlot na masce, kierownice i pare drobiazgów, szyby boczne znikły bo im dałem IOR 1,0 :| (miały być z plastiku nie ze szkła), popracuje jeszcze na tym autem i zrobie wiekszy render. dzieki za komentarze!
Rekomendowane odpowiedzi