xbit Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 Witam! Do jednego z tutoriali potrzebuje użyć tej opcji - lecz gdy klikne M -> I przycisk STANDARD to niema vraymtl - są: VRayLightMTL i VRayFastSSS. Moja wersja 3D Maxa to 2009 - pełna wersja. V-Ray to dokładnie wersja: VRay 1.5 SP2 Advance - też pełna wersja. Wyczytałem na zagranicznych forach, że może pomóc ustawienie VRAY'a jako domyślnego renderingu - lecz jak? proszeo szybką odpowiedź :)
demigod Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 pewnie masz zle skrakowana wersje maxa i vray potrzebny ci bedzei plugin just do it on ci zalatwi sprawe i duzo pomoze a i poszukaj FAQ na forum :] ale ja sie nie znam moze jakis bardziej Pro uzytkownik ci pomoze
siwy Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 ustaw renderer na vray, jak nie wiesz gdzie to zmieniać to widocznie jeszcze nie pora na vraya :)
xbit Napisano 24 Marzec 2009 Autor Napisano 24 Marzec 2009 Kurde no :) F1 pomogło xDDD dzięki ziomki :)
Temporal Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 tak sie spytam co zaczynasz w tym 3d marku? ostatnio troche tych prowokacji przybywa na forum
Rekomendowane odpowiedzi