Maragaht Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Witam, prawie kończę swój projekt, i odnośnie tego mam pytanie zanimowałem postać lecz rusza się w miejscu nie używałem bipeta, i teraz gdy tworze linie i nadaje richy dla lini a natepnie przyczepiam ja do postaci to owszem chodzi ale stucznie, 2 pytania 1- czy linia bedzie widoczna w animacji 2-czy mozna jeszcze w jakis inny sposob (nie bipeda)
zgred Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zamiast zadawać to pytanie trzeba było szybko zrobić próbny render i byś wiedział czy będzie widać linie. Szybciej by było, ale co tam. Jak nie chcesz żeby jakiś obiekt był widoczny po renderze to klikasz na niego prawym, wybierasz properies i tam odznaczasz visible to camera, ale linia to spline i standartowo ma ustawione, żeby nie było tego widać po renderze. Drugiego pytania nie czaje ???
styczeń Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 możesz własne kości zrobić albo jakieś inne pluginy (CAT itp.)/programu do animacji
Maragaht Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) Hmm... A czas. Jest sosób aby w danym momenci linia przesuwała się wolno w innym szybko ? Edytowane 4 Kwiecień 2009 przez Maragaht
Rekomendowane odpowiedzi