KaeMS Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam, jakiś czas temu zaczalem WIP'a cos tam pokazalem no i powiedzialem komus, ze jak skoncze to wrzuce finalne. Zamowienie zamkniete (nowe w toku :) ). W sumie nie wszystko doczekalo sie finalu - niektore pomysly upadly gdzies po drodze. Czekam na krytyke, szczegolnie ta konstruktywna. Edytowane 8 Kwiecień 2009 przez KaeMS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 w niektórych ujęciach dzieje się aż za dużo - odciąga to wzrok od tematu, a w niektórych aż za mało i aranżacje są strasznie skąpe idealne proporcje imho zachowałeś w 7 i 8 ujęciu (8 jest kozackie!) całość bardzo fajna :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Oprócz tego że modele niczego sobie, to świetne rendery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 IMO bardzo fajnie :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) drugi rewelacja, ode mnie masz **** Edytowane 8 Kwiecień 2009 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 super robota :] miło sie ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilion Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 mi najbardziej podoba się przed ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Ogolnie dzięki ze komenty - myslałem, że się po mnie przejedziecie a tu całkiem miło. MaGuu - 8 niestety odpadł zaraz po starcie (to jest taki "szkic" na szybko, mimo że elementy wrzuciłem wszystkie) przeszła aranżacja, której nie pokażę bo się wstydzę :/ mkeruj - modele są zrobione na szybko (ciasny termin). Jak będe miał trochę czasu to je poprawię, dopracuję (dokończę) i wrzucę na forum, może komuś się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 ech...szkoda, bo 8 to kozak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 MaGuu - jak wiesz , czasami "nie zbadane są wyroki klienta" i odrzuca dobre by kupić g... Może jeszcze dzisiaj uda mi się skończyć walkę z projektantem i zacznę wrzucać finisze nowej inwestycji - biurowca ;] Będzie miło, jeśli ktoś tam się odezwie bo już powoli mam dosyć pracy w pojedynkę i trudno mi oceniać własne wypociny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi