Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemka.Mam takie pytanie.Czasami grywam ze znajomymi w koło fortuny i zamiast tablicy mam kartki A4 z hasłami. A teraz wpadłem na pomysł żeby zrobić taką tablice na kompie.I wymyśliłem że zrobię w paintcie taką tablice.Tzn. chciałbym zaznaczyć pewny obszar (prostokąt na którym będzie literka) żeby po kliknięciu pojawiała mi sie litera wcześniej przygotowana.Jakim programem mógłbym coś takiego zrobić?Bardzo proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To jakiś żart ? Czemu zadajesz to pytanie na max3d w "animacjach" a nie w jakims helpie a najlepiej na forum kola fortuny ;]? Jezeli to nie jest Prima Aprilis to mozesz to zrobic w najprostszym paint'cie i jestes to wstanie zmontowac nawet w QT albo w AF.

:P

Napisano
  • Autor
To jakiś żart ? Czemu zadajesz to pytanie na max3d w "animacjach" a nie w jakims helpie a najlepiej na forum kola fortuny ;]? Jezeli to nie jest Prima Aprilis to mozesz to zrobic w najprostszym paint'cie i jestes to wstanie zmontowac nawet w QT albo w AF.

:P

Nie to nie jest żart ;) sorry że tutaj zadaje takie pytanie ale nie wiedziałem gdzie je napisać.No ja mam już taką tablice zrobioną w paintcie tylko co oznaczają te skróty QT i AF?

Napisano

Gripex jezeli chcesz zrobic proste animacje, ktore sam bys odpalal (typu odkrywanie literek czy cos w tym stylu) to mozesz to zmontowac w QuickTimie PRO (wersja rozszerzona) tudziez w After Effect'cie lub Adobe Premierze.

Jak poszukasz to znajdziesz jakies tutki na necie, koniec koncow polecam kolo fortuny on-line albo cos w tym stylu :].

Napisano
  • Autor
Jak poszukasz to znajdziesz jakies tutki na necie, koniec koncow polecam kolo fortuny on-line albo cos w tym stylu :].

Ale to nie może być on-line bo my mamy swoje koło i hasła muszą być przez nas wymyślone ;p tak to zabawy by nie było :)

Napisano

Flash, baby - flash...

or

Director, baby - director...

or

PowerPoint, baby - PowerPoint...

(pewnie znajdzie się masa programów które pozwalają na "interakcję")

Aha... kupcie sobe Scrabble, czy coś...

pozdrawiam.