qbaqbaMAX3D Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 (edytowane) Wózek dzieciecy+łożko dla żony. Przedstawiam sam pomysl obiektu wspomagajacego ŻYCIE RODZINNE podczas nauki i pracy. Reszta podczas lub po świętach. [ATTACH]62651[/ATTACH] Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez qbaqbaMAX3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam Pierwszy (na szybko) szkic obiektu ktory chce stworzyc. Forma, bryla obiektu ulegnie modernizacji, ale oparta bedzie o "klasyke", hmm... szeroko rozumianą. Klawiatura, zdobedzie odpowiedni "kat natarcia" i pelna areodynamike. Mam problem z lozkiem dla zony z pierwszego zalozenia... w pierwszej wizji lozko mialo byc przeciwwaga dla sprzetu umieszczonego w dolnej czesci konstrukcji pojazdu na wysokosci kolek. [ATTACH]62650[/ATTACH] Jest to moj pierwszy start w bitwie na tym forum, krytyka i wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez qbaqbaMAX3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 fajny szkic, tylko niebardzo rozumiem jakie tam lozko dla zony? :) chyba biurko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Tak na szybko - "nabazgralem". Z premedytacja postanowilem stworzyc obiekt bardzo konwencjonalny i malo oryginalny dzieki czemu w tym otoczeniu sie odrobine wyroznia :) Naszkicowany obiekt jest daaaaleki od formy ktora powstanie finalnie...! i jest bleee, na razie sam oooogolny koncept. ...i oczywiscie musze dorobic odpowiednia ideologie ale to z czasem, nastapi... Dzieki Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez qbaqbaMAX3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Ja myślałem o "szczoteczce do zębów z zamontowaną tubką pasty po przeciwnej stronie niż włosie". "szaleństwo". pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi