Napisano 10 Kwiecień 200916 l Wózek dzieciecy+łożko dla żony. Przedstawiam sam pomysl obiektu wspomagajacego ŻYCIE RODZINNE podczas nauki i pracy. Reszta podczas lub po świętach. [ATTACH]62651[/ATTACH] Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 12 Kwiecień 200916 l Autor Witam Pierwszy (na szybko) szkic obiektu ktory chce stworzyc. Forma, bryla obiektu ulegnie modernizacji, ale oparta bedzie o "klasyke", hmm... szeroko rozumianą. Klawiatura, zdobedzie odpowiedni "kat natarcia" i pelna areodynamike. Mam problem z lozkiem dla zony z pierwszego zalozenia... w pierwszej wizji lozko mialo byc przeciwwaga dla sprzetu umieszczonego w dolnej czesci konstrukcji pojazdu na wysokosci kolek. [ATTACH]62650[/ATTACH] Jest to moj pierwszy start w bitwie na tym forum, krytyka i wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 14 Kwiecień 200915 l fajny szkic, tylko niebardzo rozumiem jakie tam lozko dla zony? :) chyba biurko :P
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor Tak na szybko - "nabazgralem". Z premedytacja postanowilem stworzyc obiekt bardzo konwencjonalny i malo oryginalny dzieki czemu w tym otoczeniu sie odrobine wyroznia :) Naszkicowany obiekt jest daaaaleki od formy ktora powstanie finalnie...! i jest bleee, na razie sam oooogolny koncept. ...i oczywiscie musze dorobic odpowiednia ideologie ale to z czasem, nastapi... Dzieki Pozdrawiam Qba Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Ja myślałem o "szczoteczce do zębów z zamontowaną tubką pasty po przeciwnej stronie niż włosie". "szaleństwo". pozdrawiam.