Pierzak Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Stara pracka ale jestem ciekaw co o niej powiecie. :
SansSerif Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 skad ja to znam? pan policjant pokazywal mi cos takiego na billboardzie gdy chwile przed moj zegar osiagal podobny pulap. oryginal ciekawszy. karygodne umiejscowienie liternictwa i znaczka nakazu.
Pierzak Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 szczerze mowiac nie wiedzalem ze cos takiego juz jest. moj obrazek powstal chyba z 1.5 roku temu...
Sludder Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 taki bilboard^ przy drogach expresowych w miescie nie mialby sensu, bo \"50 zwolnij\" to akcja panstwa (chyba) a nie prywatna, dlatego tez, licza sie koszta produkcji takich plakatow (dlatego jedyne jakie sa, to wielki napis zwolnij i znak 50). Twoj (oczywiscie pomijajac kompozycje :) ) plakacik, trzeba by drukowac stokroc dluzej, a koszta bylyby ogromne :)
SansSerif Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Od 1999 r. wraz z Zarządem Dróg Miejskich firma AMS prowadzi kampanie promujące bezpieczeństwo na drogach: \"Kierowco, pozwól przejść dziecku do następnej klasy\", \"Po 50 żyje się krócej\", \"Życie delikatna rzecz\". http://www.ams.com.pl/wspie.html
Mateusz Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 A ja dokladnie ta pracke gdzies juz widzialem... na forum?? sam niewiem... dawno to bylo ale na 100% ja juz widzialem... P.S. pracka mi sie ocywiscie niepodoba :) wydaje mi sie nawet ze niepierwszy raz to mowie...
Rekomendowane odpowiedzi