Napisano 17 Marzec 200420 l skad ja to znam? pan policjant pokazywal mi cos takiego na billboardzie gdy chwile przed moj zegar osiagal podobny pulap. oryginal ciekawszy. karygodne umiejscowienie liternictwa i znaczka nakazu.
Napisano 17 Marzec 200420 l Autor szczerze mowiac nie wiedzalem ze cos takiego juz jest. moj obrazek powstal chyba z 1.5 roku temu...
Napisano 17 Marzec 200420 l taki bilboard^ przy drogach expresowych w miescie nie mialby sensu, bo \"50 zwolnij\" to akcja panstwa (chyba) a nie prywatna, dlatego tez, licza sie koszta produkcji takich plakatow (dlatego jedyne jakie sa, to wielki napis zwolnij i znak 50). Twoj (oczywiscie pomijajac kompozycje :) ) plakacik, trzeba by drukowac stokroc dluzej, a koszta bylyby ogromne :)
Napisano 17 Marzec 200420 l Od 1999 r. wraz z Zarządem Dróg Miejskich firma AMS prowadzi kampanie promujące bezpieczeństwo na drogach: \"Kierowco, pozwól przejść dziecku do następnej klasy\", \"Po 50 żyje się krócej\", \"Życie delikatna rzecz\". http://www.ams.com.pl/wspie.html
Napisano 17 Marzec 200420 l A ja dokladnie ta pracke gdzies juz widzialem... na forum?? sam niewiem... dawno to bylo ale na 100% ja juz widzialem... P.S. pracka mi sie ocywiscie niepodoba :) wydaje mi sie nawet ze niepierwszy raz to mowie...