Napisano 11 Kwiecień 200915 l Ludzie ( a raczej turyści ) i dinozaury w naturalnym środowisku. EN People ( rather tourists ) and dinosaurs in nature. ______________________________ Jeszcze nie mam pomysłu na ujęcie, ale na pewno chciałbym pokazać więcej niż jeden gatunek dinozaura. Referek w internecie sporo więc główkować jak coś powinno wyglądać długo nie będę :). Soft modo :D Edytowane 11 Kwiecień 200915 l przez Marcin_ps
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Nie no stary.. pomysł doprawdy niezły. Może podoba mi się tak dlatego że po prostu mam jakiś sentyment. Życzę powodzenia:D
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Najlepszy pomysl ze wszystkich, trzymam kciuki. Morowy (czyt. dzielny) z ciebie chlop. ;)
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Autor dzieki za komenty Prace rusza moze juz dzis. Najpierw wymienie karte graficzna bo cos odmawia posluszenstwa, ale wczesniej musze spuscic wode :). Kadr itp mam juz w glowie :). Pozbieralem tez sporo referek. Nic tylko czekac na upa :)
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Ludzie i dinozaury - wszystko w liczbie mnogiej :) Sporo organiki przed Tobą - powodzenia pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Autor up bedzie jak tylko zmienie karte graficzna - czekam na luzniejszy dzien zaczne od pierwszego planu - czyli jeepy + ogrodzenie, organika na pozniej
Napisano 22 Kwiecień 200915 l hej hej hej... kiedy pierwsze upyyy :) a i jak sie trzyma twoj procesor graficzny ... bo jak mnie oczy nie myla to temat stoi jak pani z agentury (oczywisce nie mam zamiru nikogo obrazac) Z powazaniem Mr.Q
Napisano 22 Kwiecień 200915 l Ja bardzo przepraszam Mr.Q ale to chyba jakas farsa! Co to do jasnej anielki znaczy 'zamir'? Twój język doprowadza mnie do szewskiej pasji...
Napisano 22 Kwiecień 200915 l Moj drogi przyjacielu, wiem co cie trapi i zamierzam rozwiac wszelkie watpliwosci co do slowa zamir :D Zamir – staropolskie imię męskie. Imię to składa się z dwóch członów: Za ("za") oraz -mir ("pokój, spokój, dobro"). źodlo nasza kochana: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamir Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200915 l Określi mniej więcej datę pierwszego upa żebym się co chwilę nie musiał pytać w komentarzach, proszęęęę :P
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Autor ja tez bardzo bym juz chcial zaczac :(, mam nadzieje ze w ten weekend dam rade zmienic karty
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Mam wrażenie że autor nie zrealizuje swojego pomysłu w tej bitwie, nawet chyba nie zacznie.
Napisano 25 Kwiecień 200915 l Racja slowiak :) Ale bedzie się chwalił przed znajomymi, że wygrałby ale kontuzja kompa mu nie pozwoliła :P
Napisano 27 Kwiecień 200915 l mam nadzieje ze w ten weekend dam rade zmienic karty Koniec tego czekania, gdzie up? :D
Napisano 10 Maj 200915 l Tak się nakręciłem na ten wątek a tu muszę siłą wyciskać jakiekolwiek informacje na temat upów ;p Będzie w ogóle pierwszy up? :confused:
Napisano 10 Maj 200915 l ja też bym z chęcią przyjrzał takiej pracy :D . . . czekam jak reszta na pierwszy up :) powodzenia Edytowane 10 Maj 200915 l przez skorpion85
Napisano 10 Maj 200915 l ja też bym z chęcią przyjrzał takiej pracy :D . . . czekam jak reszta na pierwszy up :) powodzenia