Marcin_ps Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 (edytowane) Ludzie ( a raczej turyści ) i dinozaury w naturalnym środowisku. EN People ( rather tourists ) and dinosaurs in nature. ______________________________ Jeszcze nie mam pomysłu na ujęcie, ale na pewno chciałbym pokazać więcej niż jeden gatunek dinozaura. Referek w internecie sporo więc główkować jak coś powinno wyglądać długo nie będę :). Soft modo :D Edytowane 11 Kwiecień 2009 przez Marcin_ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinlipa Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Nie no stary.. pomysł doprawdy niezły. Może podoba mi się tak dlatego że po prostu mam jakiś sentyment. Życzę powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canikadze Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Zajebioza pomysł, powodzenia stary. Myślę że to oryginalna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quoche Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Najlepszy pomysl ze wszystkich, trzymam kciuki. Morowy (czyt. dzielny) z ciebie chlop. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 dzieki za komenty Prace rusza moze juz dzis. Najpierw wymienie karte graficzna bo cos odmawia posluszenstwa, ale wczesniej musze spuscic wode :). Kadr itp mam juz w glowie :). Pozbieralem tez sporo referek. Nic tylko czekac na upa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ludzie i dinozaury - wszystko w liczbie mnogiej :) Sporo organiki przed Tobą - powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No to kiedy pierwsze upki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 up bedzie jak tylko zmienie karte graficzna - czekam na luzniejszy dzien zaczne od pierwszego planu - czyli jeepy + ogrodzenie, organika na pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quoche Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 hej hej hej... kiedy pierwsze upyyy :) a i jak sie trzyma twoj procesor graficzny ... bo jak mnie oczy nie myla to temat stoi jak pani z agentury (oczywisce nie mam zamiru nikogo obrazac) Z powazaniem Mr.Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinlipa Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja bardzo przepraszam Mr.Q ale to chyba jakas farsa! Co to do jasnej anielki znaczy 'zamir'? Twój język doprowadza mnie do szewskiej pasji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Quoche Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Moj drogi przyjacielu, wiem co cie trapi i zamierzam rozwiac wszelkie watpliwosci co do slowa zamir :D Zamir – staropolskie imię męskie. Imię to składa się z dwóch członów: Za ("za") oraz -mir ("pokój, spokój, dobro"). źodlo nasza kochana: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamir Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Określi mniej więcej datę pierwszego upa żebym się co chwilę nie musiał pytać w komentarzach, proszęęęę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 ja tez bardzo bym juz chcial zaczac :(, mam nadzieje ze w ten weekend dam rade zmienic karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Mam wrażenie że autor nie zrealizuje swojego pomysłu w tej bitwie, nawet chyba nie zacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canikadze Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Racja slowiak :) Ale bedzie się chwalił przed znajomymi, że wygrałby ale kontuzja kompa mu nie pozwoliła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 mam nadzieje ze w ten weekend dam rade zmienic karty Koniec tego czekania, gdzie up? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 ej chlopaki, robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Tak się nakręciłem na ten wątek a tu muszę siłą wyciskać jakiekolwiek informacje na temat upów ;p Będzie w ogóle pierwszy up? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 (edytowane) ja też bym z chęcią przyjrzał takiej pracy :D . . . czekam jak reszta na pierwszy up :) powodzenia Edytowane 10 Maj 2009 przez skorpion85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 ja też bym z chęcią przyjrzał takiej pracy :D . . . czekam jak reszta na pierwszy up :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi