Napisano 12 Kwiecie艅 200916 l Witam. Jedna z nowych prac zrobiona w ramach cwicze艅. Tematyka do艣膰 popularna Layout Biznesowy. 聽 http://img15.imageshack.us/img15/9263/businescompany.jpg 聽 Ch臋tnie wys艂ucham jakich艣 konkretnych uwag mo偶e jeszcze co艣 poprawie :).
Napisano 12 Kwiecie艅 200916 l Ja si臋 tam nie znam ale mo偶esz zmieni膰 ikonke w serwisie z powtarzaj膮cego si臋 telefonu w biurze na jaki艣
Napisano 19 Kwiecie艅 200916 l chyba logo mogloby byc z lewej, u偶ytkownik lepiej porusza sie w standardowych rozwi膮zaniach- ja zawsze szukam logo tam gdzie jest najczesciej zeby wroci膰 na home. z prawej menu - poziome, jestem raczej przeciwnikiem pionowego menu g艂ownego (tu tylko jest takie) bo menu pionowe to najczesciej juz submenu (tu takiego nie ma). Zadbaj o rowne odstepy - zobacz ile od krawedzi glownego boxa jest menu+grafika a ile rz膮dek box贸w i pod nim tre艣膰 tak samo - rozne odst臋py. Ilo艣膰 znakow w lini za du偶a - podobno najlepiej dawa膰 55-80. Podobno justowanie jest 艣witne do druku ale do internetu ju偶 nie bardzo, powiem szczerze 偶e troche zaczynam sie zgadza膰 z t膮 tez膮. Stopka zbyt bije po oczach. Do zdjec mo偶e ramka jaka艣 by pasowa艂a. Drakuje takich ma艂ych dopracowanych detali, ktore by znacznie poprawily estetyke strony
Napisano 22 Kwiecie艅 200916 l Autor Nareszcie kto艣 odpisa艂 :) 聽 marmon - no ta ikonka z klucem to dobry pomys艂 dzi臋ki, 聽 PoLon - co do menu to chcia艂em raz zrobi膰 co艣 ma艂o standardowego, zgadzam si臋 co do tyre艣ci szeroko wysz艂o, dopiero teraz to widze, co do stopki to narazie nie wiem jak j膮 poprawi膰, ale co艣 sie zrobi. 聽 Dzieki za komentarze, nied艂go wrzuce poprawiona wersje ;).
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto