Sha man Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Kosmiczny Stworek Oto moja pierwsza animacja w 3ds max'ie :). Zajęła mi 2 nocki. Podkład muzyczny zrobiłem w fl'studio dawno przed animacją. Bardzo mile widzane komentarze, a krytyka wręcz wskazana :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Z calej tej animacji najlepiej wyszła Ci muzyka :D. Nie wiem w ogóle skąd taki pomysł ... jakas szklana platforma w kosmosie a na niej stworek, ktory przypomina z wyglądu niedorozwiniętego pająka. Co do animacji jest beznadziejna, postać nie ma środka ciężkości ... generalnie ciężko tu cokolowiek komentować jeżeli chodzi o animację. To co Ci wyszło to antycypacja przed skokiem, która jest widoczna i czytelna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sha man Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 "Nie wiem w ogóle skąd taki pomysł ... jakas szklana platforma w kosmosie a na niej stworek, ktory przypomina z wyglądu niedorozwiniętego pająka" W 3ds'ie siedze niecały miesiąc i to moja pierwsza animacja z obiektami typu bones ;). To było robione w formie ćwiczeń. Jednocześnie mogłaby to być gumowa kuleczka skacząca na jednej nodze między strusiami na fermie :D. Ale dzięki za krytykę, następnym razem postaram się zrobić coś "głębszego" :). A zaczęło się po obejrzeniu tutoriala w którym byłą instrukcja jak zrobić kulke z nogami ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Sha man ... jak na miesiac to super, ale staraj sie nastepnym razem pomyslec rowniez o walorze estetycznym :D. Jezeli bedziesz animowal to skup sie na ruchu, nie wsadzaj w tlo przypadkowych modeli, textur ... to nie pomaga :>. Pozdrawiam ... keep animating :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr kura Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 w sumie moze tak wlasnie poruszaja sie kosmiczne stwory, kto wie. byc moze po odtanczeniu tanca deszczu pękają, to by tlumaczylo czemu jeszcze nie zaatakowaly ziemi. powodznie w przyszlych projektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcool Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Hehe, spoko, pojawil sie usmiech na mojej twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sha man Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Dzięki panowie za dobre słowo, ale przede wszystkim za uwagi i krytykę :). Następnym razem pewno przyłożę się bardziej i dopracuję ile tylko będę w stanie :), ale póki co długa droga przede mną. Aktualnie studiuję Animacje 3d od podstaw Joanny Pasek, mam nadzieje że po tej lekturze ogarnę lepiej program i będę mógł zaprezentować coś o szczebelek wyżej. pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi