sand Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam, Po rozmowach z kolegą Klickiem dostałem zielone światło na utworzenie pierwszej bitwy. Za chwilę wrzucę Regulamin minibitwy, a po kilku minutach pierwszy temat bitwy. Pozdrawiam i liczę na dużą liczbę uczestników! sand
SSn4k3 Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) Hej Sand, w końcu ruszyło:) Mam pytanie odnośnie zdjęć. Czy mogą to być fotki np. z iStockPhoto ze znakiem wodnym + resize na potrzeby zaprezentowania projektu (oczywiście po zaakceptowaniu projektu przez klienta zdjęcie kupuję:)), czy też powinniśmy korzystać z darmowych stocków (www.sx.chu )? edit: Czy aby miesiąc to nie za dużo? Ja bym proponował tak ze 2 tygodnie. Nawet bardzo busy człowiek dałby rade raczej:) Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez SSn4k3
sand Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Napisano 15 Kwiecień 2009 yo, zdjęcia używaj jakie chcesz. Pamiętaj, że to nie jest komercyjne. Miesiąc to czas wypracowany dyskusją wcześniejszą w wątku o minibitwie. Moim zdaniem jest ok, ale jeśli chcecie to możemy ten czas skrócić. Sugeruję jednak, pierwszą bitwę zrobić w te 30 dni i zobaczyć jaki będzie odzew.
KLICEK Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 ja jeszcze proponuje dorobic miniaturki, zaraz poprosze Adka o wlaczenie ich, a i jak cos walcie do mnie na priva piszcie co potrzebujecie
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 Super. Wreszcie będzie można podpatrzeć "nieanonimowych" jednostkowych Twórców. Dopiero co szukałem kogoś z Wawy godnego polecenia. Sam się nie zajmuję/nie umiem:) Pozdrawiam Tomek
CzAk1 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 A teraz marudzą...;] Matura, praca....Heh...Nie dogodzisz ;] Fajno, Fajno...ale regulamin musze przeczytać raz jeszcze...bo nie skumałem O_O
FlooX Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 nie nasza wina, że stworzenie tej bitwy zajeło modom pół roku :P
sand Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Napisano 16 Kwiecień 2009 ja się do matury dwa dni uczyłem. Dasz radę :)
KLICEK Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 hej i jak z ta minibitwa ? potrzebuje dokladnego infa, co teraz? to juz ruszylo? moze jakies info na glownej jest potrzebne banerek czy cus ?
sand Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 no pierwsza bitwa ruszyła. trwa do 15 maja. Przed bitwą dużo osób wyrażało chęci ale to się okaże pewnie pod koniec terminu :)
torm Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 Ufff... okazało się, że jeżdżę tylko po kraju ;) Mam pytanie. Czy projekt ma dotyczyć tylko strony głównej?
sand Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Napisano 24 Kwiecień 2009 no tak jak jest briefie napisane. ale tak - strony głównej.
Rekomendowane odpowiedzi