Skocz do zawartości

[Współpraca/Pomoc] Poszukiwany grafik3D do gry zręcznościowej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość conrad13
Napisano

Witam!

Poszukuję grafika 3D do współpracy przy grze zręcznościowej. Aktualnie kończe silnik ( http://www.gamedev.pl/projects.php?x=view&id=479 ) na którym zostanie oparta gra, dlatego też szukam osoby, która pomoże mi w jej stworzeniu.

Głównym celem gry jest przetrwanie jak najdłuższego czasu na polu bitwy, gdzie z każdej strony atakują na gracza wrogowie - coś w stylu gry "Crimsonland" - tylko że ten był grą 2D, a mnie chodzi o trzecioosobową gre 3D. Gra wyróżniać ma się klimatem, gdyż przeciwnicy jak i główny bohater zostaną utrzymani mniej więcej w takiej konwencji:

http://img119.imageshack.us/img119/176/carlwithumbrellawide.jpg

Jak już pisałem gra TPP, gracz zbiera różnego rodzaju bronie wypadające losowo z niektórych 'potworów' i musi przetrwać jak najdłużej poprzez strzelanie i zabijanie przeciwników. Z biegiem czasu ilość pojawiających się przeciwników wzrasta, robi się coraz większe zamieszanie. Za zabitych przeciwników otrzymujemy punkty, dzięki którym zdobywając pewne progi punktowe możemy wybrierać specjalne umiejętności pomagające nam w rozgrywce (perki - tak jak w Crimsonlandzie).

Myśle że nie będzie dużo pracy związanej z tą grą. Będę potrzebawał model głównego bohatera, kilka elementów prostego świata, troche przeciwników, power-upów, broni i to by było na tyle.

Niestety gra jest jedynie moim wymysłem i tworzona jest dla własnej satysfakcji - niekomercyjny produkt, ewentualnie po jej ukończeniu, jeżeli będzie się prezentować na poziomie, można porozmawiać z jakąś firmą na temat wypuszczeniu tej gry na rynek.

Jeżeli znajdzie się ktoś zainteresowany współpracą prosze pisać na:

GG: 9779994

e-mail'a: [email protected]

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popular Days

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności