Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Poszukuję grafika 3D do współpracy przy grze zręcznościowej. Aktualnie kończe silnik ( http://www.gamedev.pl/projects.php?x=view&id=479 ) na którym zostanie oparta gra, dlatego też szukam osoby, która pomoże mi w jej stworzeniu.

Głównym celem gry jest przetrwanie jak najdłuższego czasu na polu bitwy, gdzie z każdej strony atakują na gracza wrogowie - coś w stylu gry "Crimsonland" - tylko że ten był grą 2D, a mnie chodzi o trzecioosobową gre 3D. Gra wyróżniać ma się klimatem, gdyż przeciwnicy jak i główny bohater zostaną utrzymani mniej więcej w takiej konwencji:

http://img119.imageshack.us/img119/176/carlwithumbrellawide.jpg

Jak już pisałem gra TPP, gracz zbiera różnego rodzaju bronie wypadające losowo z niektórych 'potworów' i musi przetrwać jak najdłużej poprzez strzelanie i zabijanie przeciwników. Z biegiem czasu ilość pojawiających się przeciwników wzrasta, robi się coraz większe zamieszanie. Za zabitych przeciwników otrzymujemy punkty, dzięki którym zdobywając pewne progi punktowe możemy wybrierać specjalne umiejętności pomagające nam w rozgrywce (perki - tak jak w Crimsonlandzie).

Myśle że nie będzie dużo pracy związanej z tą grą. Będę potrzebawał model głównego bohatera, kilka elementów prostego świata, troche przeciwników, power-upów, broni i to by było na tyle.

Niestety gra jest jedynie moim wymysłem i tworzona jest dla własnej satysfakcji - niekomercyjny produkt, ewentualnie po jej ukończeniu, jeżeli będzie się prezentować na poziomie, można porozmawiać z jakąś firmą na temat wypuszczeniu tej gry na rynek.

Jeżeli znajdzie się ktoś zainteresowany współpracą prosze pisać na:

GG: 9779994

e-mail'a: [email protected]

• Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.