Napisano 18 Marzec 200421 l Witam, W zasadzie nie jest to juz WIP,gdyz skonczylem ten model dluzszy czas temu (max4;)).Postanowilem jednak wrocic jeszcze do tej siatki i troszke ja poprawic. Prosze o wskazowki i opinie. Postaram sie niedlugo wrzocic rendery z innych widoczkow. Pozdrawiam, kolchez
Napisano 18 Marzec 200421 l Autor Jesli chodzi o ogon to faktycznie stoi...jakby sie zwierz viagry najadl;)Ale tak powaznie to glownie ze wzgledu na podpiecie kosci (w przyszlosci;)) zostawilem go w takiej pozycji. Jesli chodzi zas o futro to uzywalem glownie ShagFur i dla wasow ShagHair (Max4). Przesylam jeszcze jedna wersje z innego kata i z troszke bardziej przybrudzonym futerkiem. Pozdrawiam,
Napisano 18 Marzec 200421 l Ma pysk jak polaczenie piranii ze szczurem. Rzeczywiscie, futro najfajniejsze.
Napisano 18 Marzec 200421 l kotki podnoszą ogon do góry jak są zadowolone itp. ale tak sztywnego to ja nigdy niewidziałem. jak sie dobrze przyjźeć to mocno owłosionego penisa można zobaczyć :P :P :P
Napisano 18 Marzec 200421 l Zboczeniec :P Trochę za mało futra ma na łapach i ta skóra pod futrem powinna być ciemniejsza żeby się tak nie odcinała od reszty. I spodu łapy raczej nie powinien mmieć owłosionego. Ten na 2 rederze lepsiejszy :)
Napisano 18 Marzec 200421 l uuu chyba dobre materialy (efekciarskie plugi) nie oszukaja kiepskiego modelu. proporcje.
Napisano 18 Marzec 200421 l Autor Z tym pluginem to mi dales do myslenia;)Z drugiej strony,temu w sumie te narzadka sluza,a robienie futrzakow bez takiego wsparcia moze byc bardzo czasochlonne i frustrujace. A co bys zmienil w proporcjach,bo to bylo dosc ogolne;)
Napisano 18 Marzec 200421 l w proporcjach? zgadza sie chyba tylko ilosc konczyn :) poszukaj dobrych referek. tak na oko moge powiedziec to co DruG - profil jak pirania, tylne lapy chyba nie dokonca poprawne. w perspektywie w miare ok ale bugi wychodza w rzucie z boku.
Napisano 19 Marzec 200421 l To wyglada jak tygrys przed ewoluowaniem, (cos pomiedzy szablastozebnym[bez zebow] i tym nowoczesnym), mam nadzieje ze jednak zrobisz to tak jak powinno byc
Napisano 19 Marzec 200421 l Originally posted by robercikh jak sie dobrze przyjźeć to mocno owłosionego penisa można zobaczyć :P :P :P A jezeli to jest samiczka ?? :D:D