kolchez Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Witam, W zasadzie nie jest to juz WIP,gdyz skonczylem ten model dluzszy czas temu (max4;)).Postanowilem jednak wrocic jeszcze do tej siatki i troszke ja poprawic. Prosze o wskazowki i opinie. Postaram sie niedlugo wrzocic rendery z innych widoczkow. Pozdrawiam, kolchez
rdo Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 wygląda fajnie, ale czy ogon tego kota nie powinien zwisać swobodnie??
kolchez Napisano 18 Marzec 2004 Autor Napisano 18 Marzec 2004 Jesli chodzi o ogon to faktycznie stoi...jakby sie zwierz viagry najadl;)Ale tak powaznie to glownie ze wzgledu na podpiecie kosci (w przyszlosci;)) zostawilem go w takiej pozycji. Jesli chodzi zas o futro to uzywalem glownie ShagFur i dla wasow ShagHair (Max4). Przesylam jeszcze jedna wersje z innego kata i z troszke bardziej przybrudzonym futerkiem. Pozdrawiam,
dr Ug Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Ma pysk jak polaczenie piranii ze szczurem. Rzeczywiscie, futro najfajniejsze.
robercikh Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 kotki podnoszą ogon do góry jak są zadowolone itp. ale tak sztywnego to ja nigdy niewidziałem. jak sie dobrze przyjźeć to mocno owłosionego penisa można zobaczyć :P :P :P
Master Kiełbaster Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Zboczeniec :P Trochę za mało futra ma na łapach i ta skóra pod futrem powinna być ciemniejsza żeby się tak nie odcinała od reszty. I spodu łapy raczej nie powinien mmieć owłosionego. Ten na 2 rederze lepsiejszy :)
SansSerif Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 uuu chyba dobre materialy (efekciarskie plugi) nie oszukaja kiepskiego modelu. proporcje.
kolchez Napisano 18 Marzec 2004 Autor Napisano 18 Marzec 2004 Z tym pluginem to mi dales do myslenia;)Z drugiej strony,temu w sumie te narzadka sluza,a robienie futrzakow bez takiego wsparcia moze byc bardzo czasochlonne i frustrujace. A co bys zmienil w proporcjach,bo to bylo dosc ogolne;)
SansSerif Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 w proporcjach? zgadza sie chyba tylko ilosc konczyn :) poszukaj dobrych referek. tak na oko moge powiedziec to co DruG - profil jak pirania, tylne lapy chyba nie dokonca poprawne. w perspektywie w miare ok ale bugi wychodza w rzucie z boku.
Gość eax Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 To wyglada jak tygrys przed ewoluowaniem, (cos pomiedzy szablastozebnym[bez zebow] i tym nowoczesnym), mam nadzieje ze jednak zrobisz to tak jak powinno byc
kulexy Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 Originally posted by robercikh jak sie dobrze przyjźeć to mocno owłosionego penisa można zobaczyć :P :P :P A jezeli to jest samiczka ?? :D:D
Rekomendowane odpowiedzi