Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bedzie to turbo pojazd stworzony na wsi na potrzebe zaimponowania wiejskim małolatkom!!!Niestety nie bedzie to z tuningowane BMW tylko cos bardzie szalonego i mniej praktycznego!!

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Prace poweoli ida do przodu!Pojzad modelowany jest w osobnym pliku ale jeszcze troche zostalo do wymodelowania podstawy aby zajac sie faszerowaniem go turbo silnikiem!!!To sa takie proby otoczenia czy wogole dam rade !!!Ukladanie i modelowanie kamykow to nie jest moje ulubione zajecie!!!Pozdrawiam i czekam na jakie skomety bo narazie sam sie udzielam !!W moim watku!!!

Edytowane przez eric
Napisano

serwus !! !!! !!!

bardzo fajnei sie zapowiada !!! !!!!!!!! naprawde trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i zycze zebys dociagnał to do konca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

napewno bedzie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam i zycze powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

calosc ciekawie wyglada ale doczepie sie jedmego autko lata a dopiero co wychodzi z zakretu. Podoba mi sie to ze jest ono przechylone ale chociaz te dwa kola powinny stykac sie z torami. Rozumiem ze pojazd ma taka sile ze te slniki odrzutowe podnosza go ale nie realistycznie to wygloda. mam nadzij ze wisz o co mi chodzi ;]

Napisano

DZieki wielkie za pierwsze komentarze!!!Mam taki plan ta prace skonczyc.Najgorzej bedzie mi z kierowca bo jeszcze nigdy nie teksturowalem czlowieka ale zobaczymy!!

Napisano

BIELIK93 , narazie jest to poczatek pracy, koncept przeistacza sie w prace docelowa wiec takie rzeczy sa u mnie normalne .Jak wymodeluje pojazd to dopiero go odpowiednio uloze wiec narazie sobie leci!!A pozatym moc jest z nim wiec wszystko moze!!

Napisano

To jest tak imaly kosciolek , i ogladnij sobie teledysk Gun`s and roses chyba novenber rain i tam jest takie male cudo!!

Napisano

Robi się fajnie tylko popraw textury na kaktusach bo za bardzo się powtarzają i na tamtych zardzewiałych zbiornikach bo są trochę rozmyte.

Napisano

czepne sie jeszcze kaktusow. lepiej je przymodelowac niz kulka oblepiona textura. w malym jest ok, ale w wiekszym mocno ssie po oczach. reszta spoko,

zapowiada sie klimatyczna scenka

Napisano

Kaktusy sa niby modelowane czyli kulka z poprzesuwanymi krawedziami ale widocznie nie daja takiego efektu ja osobiscie bym je zostawil w koncowej fazie dodam jeszcze kolce ale to na koniec zeby kompa nie mulilo!I teksturke chyba tez poprawie!!

Napisano

bardzo dobrze ci idzie z tym turbopojazdem. Jednak pod grillem tekstura ci się rozmazuję, tak jak napisałeś ogień jest ciemny, a przez to mało naturalny. Na twoim miejscu dodałbym jeszcze silnik na maskę, porządnie zabudowany, przez to samochód nabierze więcej charakteru. Powodzenia

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności