eric Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Bedzie to turbo pojazd stworzony na wsi na potrzebe zaimponowania wiejskim małolatkom!!!Niestety nie bedzie to z tuningowane BMW tylko cos bardzie szalonego i mniej praktycznego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Taki koncept ,auto nie moje darmowy model do zarysowania koncepcji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) Prace poweoli ida do przodu!Pojzad modelowany jest w osobnym pliku ale jeszcze troche zostalo do wymodelowania podstawy aby zajac sie faszerowaniem go turbo silnikiem!!!To sa takie proby otoczenia czy wogole dam rade !!!Ukladanie i modelowanie kamykow to nie jest moje ulubione zajecie!!!Pozdrawiam i czekam na jakie skomety bo narazie sam sie udzielam !!W moim watku!!! Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez eric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Zdajesz sobie sprawę, że '!!!' != '.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 serwus !! !!! !!! bardzo fajnei sie zapowiada !!! !!!!!!!! naprawde trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zycze zebys dociagnał to do konca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno bedzie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i zycze powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 calosc ciekawie wyglada ale doczepie sie jedmego autko lata a dopiero co wychodzi z zakretu. Podoba mi sie to ze jest ono przechylone ale chociaz te dwa kola powinny stykac sie z torami. Rozumiem ze pojazd ma taka sile ze te slniki odrzutowe podnosza go ale nie realistycznie to wygloda. mam nadzij ze wisz o co mi chodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 DZieki wielkie za pierwsze komentarze!!!Mam taki plan ta prace skonczyc.Najgorzej bedzie mi z kierowca bo jeszcze nigdy nie teksturowalem czlowieka ale zobaczymy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 BIELIK93 , narazie jest to poczatek pracy, koncept przeistacza sie w prace docelowa wiec takie rzeczy sa u mnie normalne .Jak wymodeluje pojazd to dopiero go odpowiednio uloze wiec narazie sobie leci!!A pozatym moc jest z nim wiec wszystko moze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 No to w takim raze powodzenia juz sie nie czepiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 $^%%# ludzie kaca mam, nie krzyczcie tak!!!! Moim zdaniem powinieneś oddalić kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 maly update!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 No no podoba mi sie teraz jedynie chyba auto dopracowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 http://img3.imagebanana.com/img/dm1c1gs6/turbopojazdszkic9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Kosciol na pustyni chyba troche nie pasuje wez moze postaw tam salon taki jak na dzikim zachodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 To jest tak imaly kosciolek , i ogladnij sobie teledysk Gun`s and roses chyba novenber rain i tam jest takie male cudo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Robi się fajnie tylko popraw textury na kaktusach bo za bardzo się powtarzają i na tamtych zardzewiałych zbiornikach bo są trochę rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 czepne sie jeszcze kaktusow. lepiej je przymodelowac niz kulka oblepiona textura. w malym jest ok, ale w wiekszym mocno ssie po oczach. reszta spoko, zapowiada sie klimatyczna scenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 Kaktusy sa niby modelowane czyli kulka z poprzesuwanymi krawedziami ale widocznie nie daja takiego efektu ja osobiscie bym je zostawil w koncowej fazie dodam jeszcze kolce ale to na koniec zeby kompa nie mulilo!I teksturke chyba tez poprawie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 elo-sugerowalbym zeby temu Panu ,ktory zimny lokiec ma juz przygotowany przyodziac odpwiednie markowy stroj sportowy!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 http://img3.imagebanana.com/view/omvclam2/turbopojazdszkic17.jpg zeby nie bylo ze nic nie robie!!czy MACIE moz einny pomysl na ogien i spaliny niz st5andardowy maxowy ogien i czy da sie jakos tendrila rozjasnic?Bo jakis ciemny wychodzi!!Oczywiscie do finalu jeszcze daleko !!Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 bardzo dobrze ci idzie z tym turbopojazdem. Jednak pod grillem tekstura ci się rozmazuję, tak jak napisałeś ogień jest ciemny, a przez to mało naturalny. Na twoim miejscu dodałbym jeszcze silnik na maskę, porządnie zabudowany, przez to samochód nabierze więcej charakteru. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 silnik teg ocuda znajduje sie z tylu wiec na masce pojawia sie tylko wloty powietrza.Dziekuje za uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi