cichysit Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 (edytowane) jak poniżej, kamienie trochę lewitują oryginał: Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez cichysit
KaeMS Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Niezbyt dobrze się to w tej chwili odbiera za bardzo to wszystko przepalone i przez to zanika jakikolwiek detal. Poza tym tego detalu w zasadzie brak. Oświetlenie zbyt jednolite. Skoro nie grasz kolorem to zagraj światłem. Te światła, które są dziwnie wyglądają - jeśli to okna to pokaż co jest za nimi - jeśli szkło mleczne, mrożone czy inny softbox to pokaż trochę konstrukcji. Skoro otaczasz tą wannę kamieniami to niech będą równo z poziomem podłogi albo nieznacznie powyżej - przy tym ustawieniu jakie masz w tej chwili osobiście zabiłbym się wychodząc z wanny - tym bardziej, że w razie czego nie ma się czego złapać.
maverick sheep Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 od razu wrzuć fotkę którą się inspirujesz będzie łatwiej pomóc Ci uzyskać realność (nawet jeśli chcesz się tylko wolno inspirować (ale jeśli mnie pamięć nie myli a nie myli to idziesz na razie ząb w ząb) pewne odbicia rozkład światła będzie analogiczny) pozdrawiam
marc_in Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 tam sie jednoczesnie sklada proce i robi operacje na otwartym sercu ? ;] :)
plug Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) ja tez cwiczyłem na tym samym zdjeciu;P :) Efekty nizej Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez plug
cichysit Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 bardzo fajnie ci wyszlo siedzisko, jak robiles kamienie, tak, zeby sie nie zachodzily, recznie raczej nie...
Rekomendowane odpowiedzi