Napisano 21 Kwiecień 200915 l jak poniżej, kamienie trochę lewitują oryginał: Edytowane 22 Kwiecień 200915 l przez cichysit
Napisano 21 Kwiecień 200915 l Niezbyt dobrze się to w tej chwili odbiera za bardzo to wszystko przepalone i przez to zanika jakikolwiek detal. Poza tym tego detalu w zasadzie brak. Oświetlenie zbyt jednolite. Skoro nie grasz kolorem to zagraj światłem. Te światła, które są dziwnie wyglądają - jeśli to okna to pokaż co jest za nimi - jeśli szkło mleczne, mrożone czy inny softbox to pokaż trochę konstrukcji. Skoro otaczasz tą wannę kamieniami to niech będą równo z poziomem podłogi albo nieznacznie powyżej - przy tym ustawieniu jakie masz w tej chwili osobiście zabiłbym się wychodząc z wanny - tym bardziej, że w razie czego nie ma się czego złapać.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l od razu wrzuć fotkę którą się inspirujesz będzie łatwiej pomóc Ci uzyskać realność (nawet jeśli chcesz się tylko wolno inspirować (ale jeśli mnie pamięć nie myli a nie myli to idziesz na razie ząb w ząb) pewne odbicia rozkład światła będzie analogiczny) pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200915 l tam sie jednoczesnie sklada proce i robi operacje na otwartym sercu ? ;] :)
Napisano 22 Kwiecień 200915 l ja tez cwiczyłem na tym samym zdjeciu;P :) Efekty nizej Edytowane 22 Kwiecień 200915 l przez plug
Napisano 22 Kwiecień 200915 l Autor bardzo fajnie ci wyszlo siedzisko, jak robiles kamienie, tak, zeby sie nie zachodzily, recznie raczej nie...