Skocz do zawartości

[Modelowanie]Samochód w poly[3ds max]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję jakiegoś tutka o modelowaniu auta w poly. Mam tutek nielota, ale jest w takiej jakości, że nic się nie da robić (cofnąć, przewinąć, spowolnić), a nie chce mi się konwertować, bo za dobrze nie umiem i nie wiadomo czy nie pójdzie na marne.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Dostales bana na google przeciez tutkow o modelowaniu jest pelno nawet na tym forum jest kilka. Wystarczy czasami sie dobrze rozejzec a wwszystko znajdziesz, jesli tlko chcesz. Powodzenia :)

Napisano
No to chlopie youtube i jazda. stary skad my mamy wiedziec o co Ci chodzi i wszystko Ci podac pod nos. Jak ty chcesz sie czegos nauczyc jesli ktosinny ma robic za Ciebie. http://www.youtube.com/watch?v=RuvgrfMxtb4&feature=PlayList&p=BEA621C368B1C585&playnext=1&playnext_from=PL&index=8 masz znlazlem w mniej niz 1min jest po angielsku al chyba to nie jest jakis wielki problem. ;]

Na youtube jest w kiepskiej jakości, w FF mam zainstalowany plugin "DownloadHelper", wyskakuje tam filmik do pobrania w HQ, pobieram, da się odtworzyć tylko w winampie i słychać sam dźwięk...

Napisano
jeśli tak ci bardzo zależy to może poproś kogoś żeby ci reupną albo wyslał poczta jak posiada taki tutek;]

Poprosiłem nielota, żeby dał swojego tutka w lepszej jakości, ale od 2 tygodni, ani słychu, ani dychu.

Napisano

Sluchaj jak bys chcial to bys napewno znalazl odpowiedni tutek. Nigdy chyba nie bedzie tak ze ludzie za darmo beda za Ciebie robic cos. Prawda jest taka ze jak chcesz cos osiagnac musisz nauczyc sie samodzielnosci. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu :)