Rogal Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Tex: 512x512 Diffuse Normal Tris: 703 Oceniać :D http://ifotos.pl/uploaded/110760.jpg
Temporal Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Co wy tak wszyscy ze studniami? ogolnie to slabawo wyglada normala nie widac speca nie ma no i w tym przypadku nawet color slaby. Ta studnia wedlug mnie jest gorsze od tej z drugiego topicu :P no i moze siateczka jakas?
Herszt Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Z tym normalem troche słabo, Rogal wypalasz normale w CB?? Polacam plugin Nvidi do PS-a, możesz kontrolowac normalke gdzie ma byc mocniejsza a gdzie słabsza wiec nie jest jednakowa dla wszystkich.
Rogal Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Dobra, wiem spaprałem po całości :/ robie tex od nowa :D
PIraT Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Jak z mapujesz od nowa to pokaż siatkę, bo ta to katastrofa ;) I zrzut z Uv test gridem poproszę ;)
graphic Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 O proszę:) Nie powinienem się wypowiadać ale wydaje mi się, że za dużo brązu tu i to tło...
Adamek Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 Na kamolach daj unsharp mask, będą wyraźniejsze. Czy blender ma coś na wzór renderowania w stylu Mentala z Maxa??? Bo wydaje mie się, że ten model wiele traci właśnie ze względu na kiepskie(brak) oświetlenie. No fakt i to tło.....
Rekomendowane odpowiedzi