graphic Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Zaczynam nową prace. Oto model z 1361 tris, który mam zamiar zoptymalizować. Jakieś sugestie?? Edytowane 6 Maj 2009 przez graphic
PIraT Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Na pralkę to śmiało 500 triss to i tak dożo. Odetnij z wszystkich cylindrów, szczególnie z pokrętła. No i klapka grubsza oczywiście. Pozdro ;)
plutko Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Masz kilka bledow: - na dole te dwa rownolegle edge - od gory, niepotrzebne podzialy na krzyz - mozesz odgescic podzialy na bebnie, od wewnatrz zwlaszcza - ta uszczelka niewiele wnosi, bedzie to ciemne i malo widoczne Jesli bedzie porzadna normala z wersji high, to juz w ogole mozna pousuwac sporo, wlasciwie sam box zostawic ;) Ale serio juz, duzo mniej podzialow na bebnie, zamknieciu, panel sterowniczy mozna wywalic itp. W sumie to mozna to zrobic na wiele sposobow, zalezy od celu po prostu. Zaloz sobie jakis polycount i pod niego rob. Bo do jednej gry 100 tri bedzie duzo w innej dasz 5k i nadal bedzie fajnie.
Temporal Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Czemu by cos bylo realniejsze musi byc porzadnie zniszcone? nie rozumiem tej mody :P lekkie oznaki uzytkowania sa wskazane ale jakos zardzewialy i na maksa brudny swiat mi sie nie widzi. Chyba zaduzo osob gra w fallouta :P A tak juz konkretniej to hmm jesli to musi byc poniszczone to niech to nie bedzie takie losowe. Niech ta rdza/brud ma jakies logiczne umiejscowienie. Narazie to za losowo wyglada.
graphic Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 No wiesz jak czyste zrobiłem to mnie jechali :) Pracuje nad tym dalej.
ledyr Napisano 7 Maj 2009 Napisano 7 Maj 2009 zrob ta teksture z fot pralek a nie starej, zardzewiałej blachy i wypal GI. bedei dobrze :)
Rekomendowane odpowiedzi