Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

serwus :)

wrzucisz na jakis serwis gdzie mozna to oblukac bez problemu ? jakies youtube, vimeo etc.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

ym.. no cóż, za bardzo nie widze co mam tu komentowac. Calosc jest super extra, moze jakis tutorial bys zrobil jak takie cos mozna u siebie w domku skombinowac :) ?

Napisano

Wszystkie bardzo fajne ale najbardziej spodobal mi sie "particle". Podpisuje się pod prośbą o tutka :P.

Napisano
  • Autor

czecze. a wiec tutka... hmm , ni e ma do czego robic tutka. zwykly ruch kamery, posrod 50 obreczy wyrenderowane w maxie, particle dodane w afterze + troche mieszania warstw , trzesienie kamery rownierz w afterze i plagi.

pzdr.

aaa i z R. Plantem trza gadac.

Napisano

Nie wiedziałem ze tak fajnie brzmi ten kawałek puszczony od tyłu heh :] Takiej kamerze mówię tak ale pod warunkiem ze to są sekwencje kilku sekundowe - przy dłuższym wpatrywaniu można poczuć się słabo :]

Edytowane przez MRay

Napisano

Bardzo fajne, kolejny przykład twojego autorstwa na to, jak zrobić niby nic wielkiego, ale dosyć ciekawego. Choć zgadzam się z powyższą wypowiedzią, że przy dłuższym czasie trwania, można poczuć się nie bardzo (pewnie nieźle daje czadu w pewnych stanach ;)

Pozdro Brachu