Napisano 30 Kwiecień 200915 l witam podrzucam taki ruch kamery plus kilka efektow. moze komus sie spodoba. http://www.sendspace.pl/file/xtM9B6ET/ - 23mg pozdro. ps. ladny kawaleczek
Napisano 30 Kwiecień 200915 l serwus :) wrzucisz na jakis serwis gdzie mozna to oblukac bez problemu ? jakies youtube, vimeo etc. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 30 Kwiecień 200915 l Autor na youtube strasznie slaba kompresja, ale prosze ewentualnie vimeo zdro
Napisano 30 Kwiecień 200915 l Michael Shermer: Why people believe strange things :) Animacja - mało tego...
Napisano 2 Maj 200915 l ym.. no cóż, za bardzo nie widze co mam tu komentowac. Calosc jest super extra, moze jakis tutorial bys zrobil jak takie cos mozna u siebie w domku skombinowac :) ?
Napisano 3 Maj 200915 l Wszystkie bardzo fajne ale najbardziej spodobal mi sie "particle". Podpisuje się pod prośbą o tutka :P.
Napisano 4 Maj 200915 l Autor czecze. a wiec tutka... hmm , ni e ma do czego robic tutka. zwykly ruch kamery, posrod 50 obreczy wyrenderowane w maxie, particle dodane w afterze + troche mieszania warstw , trzesienie kamery rownierz w afterze i plagi. pzdr. aaa i z R. Plantem trza gadac.
Napisano 5 Maj 200915 l Nie wiedziałem ze tak fajnie brzmi ten kawałek puszczony od tyłu heh :] Takiej kamerze mówię tak ale pod warunkiem ze to są sekwencje kilku sekundowe - przy dłuższym wpatrywaniu można poczuć się słabo :] Edytowane 10 Maj 200915 l przez MRay
Napisano 11 Maj 200915 l Bardzo fajne, kolejny przykład twojego autorstwa na to, jak zrobić niby nic wielkiego, ale dosyć ciekawego. Choć zgadzam się z powyższą wypowiedzią, że przy dłuższym czasie trwania, można poczuć się nie bardzo (pewnie nieźle daje czadu w pewnych stanach ;) Pozdro Brachu