Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gryzoń to gryzoń :D walnie się mu zęby i będzie :D

pokaż jak z MS wygląda :) można by zrobić taką straszniejszą wersję... z dużymi pazurami i ząbkami :) nie mówiąc już o jakichś strasznych oczach czy nastroszonym futerku :D aczkolwiek można to też zrobić cartoonowo ;)

Napisano

Żaden konkretny gryzoń, raczej taki wymyślony.(na gryzonia to powinien mieć krótkie łapki-ale ten ma długie bo ojciec był mrówkojadem w 70 proc, a w 30 proc kangórem, natomist matka była 100 proc "myszką"). Nie zależy mi na podobieństwie do żadnego gatunku, najważniejsze są dla mnie proporcje.To raczej taki sc-fi koncept w klimacie cukierkowym.

Napisano

A no chyba że tak :) tak się tylko spytałem :)

A co do wyglądu to w takiej wersji drapieżnej może :) takie nastroszone futerko i poza do ataku :) fajne fajne :) powodzenia

Napisano

teraz to on wygląda jak jakiś dinozaur :D postawić go w drzewach i każdy tak powie :D

ale mam nadzieję, że po nałożeniu teksturki wszystko będzie wiadome :)

Napisano

Na razie tyle. Do zrobienia ludziki i jeszcze jeden foteli na plecach.

sorki, że mały wyrazny render, ale nie potrafiłem zrobić lepszego.

kot12.jpg

kot1s2.jpg

Napisano

Genialnie sie zapowiada niby to poczatek ale juz mi sie podoba moze to przez to ze forma bazowa jest niezla i nie jest to losowy glut. Na pewno bede tu czesto zagladal.

Napisano

z gryzonia zrobił się obronny stworek :) taki podobny do tych co w jednej części z Gwiezdnych wojen były :) fajnie się zapowiada :) ale nie ukrywam że myślałem że masz inny koncept :)

Napisano

Bo miałem inny koncept, na początku miał być taki wymyślony gatunek szczura.Szur ten miał znajdować się w kanałach, a za nim nieszczelne rury z których wypływa świecąca radioaktywna substancja. Potem zmieniłem proporcje miedzy innymi pogrubiłem nogi i uznałem, że teraz to już wygląda trochę za cięzko i postanowiłem zrobić z niego "uzbrojonego" mamutowca" z załogą na pokładzie.Tylko nie wiem, czy ten "plecak" dobrze się komponuje na zwierzu. Na razie zamierzam skupić się na sierści i potem pomyślę, czy plecak zostanie. Ja bardzo często robie taki błąd, że zmieniam koncept w czasie modelowania. Może dlatego, że wszystko wymyslam na bieżąco.Następnym razem wszystko rozrysuję sobie na kartce i będę się tego trzymał.

Napisano

Moim zdaniem to coś na plecach zbyt duże dla biednego zwierzaka, może lepiej te okrągłe rzeczy pomniejszyć lekko, zrobić cieńsze, i potraktować jako zwisającą z boku tarczę?

A na rozrysowanie nie jest jeszcze za późno, przede wszystkim rozrysowałabym sobie to coś na plecach, żeby było jakieś spójne. Teraz za bardzo nie wiadomo co to jest i do czego, ale przede wszystkim wygląda zbyt masywnie.