nielot007 Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 witajcie!! zaczalem robic mazde mam zrboiona juz karoserie (nie skonczone) wiem ze ma duzo bugow ale nie wszyskie widze. aha i prosze o wyrozumialosc update\'y beda zamieszczane nie zbyt czesto z tergo powodu ze wolno robie malo czsu itp. a oto pierwszy renderek mowcie gdzie bugiiiiii!!:):) sorki za jakosc nie wiem czemu taka!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 Troche za ciemne te randery i nie wiedz prze to bugow :D pokaz siatke i jasniejsze rendery :D Zycze milego modelowania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 samochód wyglada jakby był z balonu a Ty byś go za mocno nadmuchał ;) dawaj renderki z mniejszą kompresją masz wkońcu 100kb do wykożystania na render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 to nadkole za bardzo kanciate , na przednim zderzaku jest jakis dziwny cypelek , taki jak balon troche.... reszta ok ale daj renderek z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 Według mnie Mazda jest tak jak mówił Sikham troche nadmuchana czyli zbyt okrągła, natomiast miejscami jest zbyt kańciacta. Musisz jeszcze popracować nad mx-5 żeby lepiej wyglądała. :] Zapodaj siatke. Powodzenia w dalszej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 jak dla mie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 ok kilka poprawek i lekki update aha ten kolor na oponie to poto zybyscie widzieli jakie sa rowki (wiem ze nie najlepsze:):)) [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Pytong wreszcie hehe ^_^ Popracuj. Bo balonik ci wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 nawet fajne tylko troche za kanciate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 ok update blagam dajcie jakies konkrety gdzie poprawic:):) bo juz nie wiem co robic tyl mam do bani nie wiem xczemu ale nic nie moge z nim zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Masz jeszcze sporo do zrobienia :D Powodzenia [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Wejź sobie poszukaj na niecie zdjęcia mx-5 i porównaj tą ze zdjęcia i twój model i bedziesz wiedział co poprawić. Powiem ci że przedewszystkim to musisz spłaszczyć przód tam gdzie jest balon (jak to napisał Sikham) :] Nie załamuj się i będz twardy bo nie dużo brakuje żeby twój model wyglądał odjazdowo. :] Powodzenia w dajszej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 ja nie wiem czy to trzeba zplaszczyc bo mam zdjecia mx-5 i tak jest lekka \"gorka\" (chodzi o to po bokach przodu??) wydaje mi sie ze tak powinno byc a poza tym to sprawdzam i modeluje ze zdjeciami mx-5 :):) ale zobacze moze narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 no to czekam na update , może zlikwidujesz efekt \"balonowości\" powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 zlikwiduj te szpary na dzwi i maske!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 katora??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 ladnie sie tak smiac z kogos? moja wina ze jak pisze render ktury pokazuje odleglosc kamery to oni mi pirza ze jestem pomyslowy bo daje 99% czrnago tla. twoja praca jest srednia, pogadamy w szkole . pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 maly update posluchalem was :) i troche spuscilem powietrze:):) i co lepiej?? zrobilem szyby i jeszcze kilka rzeczy nie zaduzo ale cos jest!! oceniajcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi