Napisano 20 Marzec 200420 l witajcie!! zaczalem robic mazde mam zrboiona juz karoserie (nie skonczone) wiem ze ma duzo bugow ale nie wszyskie widze. aha i prosze o wyrozumialosc update\'y beda zamieszczane nie zbyt czesto z tergo powodu ze wolno robie malo czsu itp. a oto pierwszy renderek mowcie gdzie bugiiiiii!!:):) sorki za jakosc nie wiem czemu taka!!!!
Napisano 20 Marzec 200420 l Troche za ciemne te randery i nie wiedz prze to bugow :D pokaz siatke i jasniejsze rendery :D Zycze milego modelowania. Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200420 l samochód wyglada jakby był z balonu a Ty byś go za mocno nadmuchał ;) dawaj renderki z mniejszą kompresją masz wkońcu 100kb do wykożystania na render
Napisano 20 Marzec 200420 l to nadkole za bardzo kanciate , na przednim zderzaku jest jakis dziwny cypelek , taki jak balon troche.... reszta ok ale daj renderek z tyłu
Napisano 20 Marzec 200420 l Według mnie Mazda jest tak jak mówił Sikham troche nadmuchana czyli zbyt okrągła, natomiast miejscami jest zbyt kańciacta. Musisz jeszcze popracować nad mx-5 żeby lepiej wyglądała. :] Zapodaj siatke. Powodzenia w dalszej pracy :D
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor ok kilka poprawek i lekki update aha ten kolor na oponie to poto zybyscie widzieli jakie sa rowki (wiem ze nie najlepsze:):)) [/img]
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor ok update blagam dajcie jakies konkrety gdzie poprawic:):) bo juz nie wiem co robic tyl mam do bani nie wiem xczemu ale nic nie moge z nim zrobic
Napisano 22 Marzec 200420 l Wejź sobie poszukaj na niecie zdjęcia mx-5 i porównaj tą ze zdjęcia i twój model i bedziesz wiedział co poprawić. Powiem ci że przedewszystkim to musisz spłaszczyć przód tam gdzie jest balon (jak to napisał Sikham) :] Nie załamuj się i będz twardy bo nie dużo brakuje żeby twój model wyglądał odjazdowo. :] Powodzenia w dajszej pracy :D
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor ja nie wiem czy to trzeba zplaszczyc bo mam zdjecia mx-5 i tak jest lekka \"gorka\" (chodzi o to po bokach przodu??) wydaje mi sie ze tak powinno byc a poza tym to sprawdzam i modeluje ze zdjeciami mx-5 :):) ale zobacze moze narka
Napisano 22 Marzec 200420 l no to czekam na update , może zlikwidujesz efekt \"balonowości\" powodzenia
Napisano 23 Marzec 200420 l ladnie sie tak smiac z kogos? moja wina ze jak pisze render ktury pokazuje odleglosc kamery to oni mi pirza ze jestem pomyslowy bo daje 99% czrnago tla. twoja praca jest srednia, pogadamy w szkole . pozdro :)
Napisano 24 Marzec 200420 l Autor maly update posluchalem was :) i troche spuscilem powietrze:):) i co lepiej?? zrobilem szyby i jeszcze kilka rzeczy nie zaduzo ale cos jest!! oceniajcie: