Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witajcie!!

zaczalem robic mazde mam zrboiona juz karoserie (nie skonczone) wiem ze ma duzo bugow ale nie wszyskie widze.

aha i prosze o wyrozumialosc update\'y beda zamieszczane nie zbyt czesto z tergo powodu ze wolno robie malo czsu itp.

a oto pierwszy renderek

mowcie gdzie bugiiiiii!!:):)

mazda2.jpg

mazda1.jpg

sorki za jakosc nie wiem czemu taka!!!!

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troche za ciemne te randery i nie wiedz prze to bugow :D pokaz siatke i jasniejsze rendery :D Zycze milego modelowania. Pozdrawiam

Napisano

samochód wyglada jakby był z balonu a Ty byś go za mocno nadmuchał ;)

dawaj renderki z mniejszą kompresją masz wkońcu 100kb do wykożystania na render

Napisano

to nadkole za bardzo kanciate , na przednim zderzaku jest jakis dziwny cypelek , taki jak balon troche....

reszta ok ale daj renderek z tyłu

Napisano

Według mnie Mazda jest tak jak mówił Sikham troche nadmuchana czyli zbyt okrągła, natomiast miejscami jest zbyt kańciacta.

Musisz jeszcze popracować nad mx-5 żeby lepiej wyglądała. :]

Zapodaj siatke.

Powodzenia w dalszej pracy :D

Napisano
  • Autor

ok kilka poprawek i lekki update

kolo1.jpg

kolo2.jpg

mazdatyl.jpg

aha ten kolor na oponie to poto zybyscie widzieli jakie sa rowki (wiem ze nie najlepsze:):))

[/img]

Napisano
  • Autor

ok update blagam dajcie jakies konkrety gdzie poprawic:):) bo juz nie wiem co robic tyl mam do bani nie wiem xczemu ale nic nie moge z nim zrobic

mazda00.jpg

mazda001.jpg

Napisano

Wejź sobie poszukaj na niecie zdjęcia mx-5 i porównaj tą ze zdjęcia i twój model i bedziesz wiedział co poprawić.

Powiem ci że przedewszystkim to musisz spłaszczyć przód tam gdzie jest balon (jak to napisał Sikham) :]

Nie załamuj się i będz twardy bo nie dużo brakuje żeby twój model wyglądał odjazdowo. :]

Powodzenia w dajszej pracy :D

Napisano
  • Autor

ja nie wiem czy to trzeba zplaszczyc bo mam zdjecia mx-5 i tak jest lekka \"gorka\" (chodzi o to po bokach przodu??) wydaje mi sie ze tak powinno byc

a poza tym to sprawdzam i modeluje ze zdjeciami mx-5 :):) ale zobacze moze

narka

Napisano

ladnie sie tak smiac z kogos? moja wina ze jak pisze render ktury pokazuje odleglosc kamery to oni mi pirza ze jestem pomyslowy bo daje 99% czrnago tla. twoja praca jest srednia, pogadamy w szkole . pozdro :)

Napisano
  • Autor

maly update posluchalem was :) i troche spuscilem powietrze:):) i co lepiej??

zrobilem szyby i jeszcze kilka rzeczy nie zaduzo ale cos jest!!

oceniajcie:

mazda%20mx-5.jpg

mazda%20mx2.jpg

mazda%20mx3.jpg