Napisano 9 Maj 200915 l Dziś rano zacząłem modelować wilkołaka, teraz wrzucam to co wydziergałem do tej pory, mam nadzieje że wasza krytyka pozwoli mi na podniesienie ostatecznego efektu pracy :P Na razie jeden render z kawałkiem ciała na małym detalu + siatka
Napisano 9 Maj 200915 l Ja się na organice nie znam, ale ręce mogły by być bardziej umięśnione chodzi mi tu o to byś dodał kilka szczegółów na łapskach :]
Napisano 9 Maj 200915 l Z twarzy wyglada bardziej jak swinia no i narazie dosc ogolnikowe ksztalty o ile kostki ma na brzuchu to reszta jest dosc bazowym ksztaltem.
Napisano 10 Maj 200915 l Jak dla mnie siata jest straszna. Poza tym nie ma kości czaszki i pyska. Jak pokażesz bez siatki i z meshsmoothem to raczej nikt ci nie pomoże
Napisano 10 Maj 200915 l Jedyne co wygląda ok mniej więcej to stopy.Twarz nie jest od wilka tylko od misia:) A ogólnie polecam wątek "naked models" w dziale modeling.
Napisano 14 Maj 200915 l Autor początki pyska, nie mogłem sie oprzeć żeby zrobić mu oczy xD i nieco bardziej pozująco, będe sie musiał bardziej przysiąść bo idzie to w epicko ślimaczym tempie...
Napisano 15 Maj 200915 l jak dla mnie wporzo :^^ dodaj nice futro omijajac łapy i miejsca w okolicach krocza, pomysl ogolnie gdzie powinno byc a nie bo wyjdzie miś :D podobaja mi sie nózki, a oczy moglyby byc troche bardziej.. przerazajace :)) a nie takie zwykle słodziutki :)