sawik Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Dziś rano zacząłem modelować wilkołaka, teraz wrzucam to co wydziergałem do tej pory, mam nadzieje że wasza krytyka pozwoli mi na podniesienie ostatecznego efektu pracy :P Na razie jeden render z kawałkiem ciała na małym detalu + siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Ja się na organice nie znam, ale ręce mogły by być bardziej umięśnione chodzi mi tu o to byś dodał kilka szczegółów na łapskach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Z twarzy wyglada bardziej jak swinia no i narazie dosc ogolnikowe ksztalty o ile kostki ma na brzuchu to reszta jest dosc bazowym ksztaltem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 Lekkie poprawki, to u dołu korpusu to początek nóg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 no teraz mordka nabiera ksztaltow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 I ponownie nieco więcej, tak wiem, łapy do poprawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Jak dla mnie siata jest straszna. Poza tym nie ma kości czaszki i pyska. Jak pokażesz bez siatki i z meshsmoothem to raczej nikt ci nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Siatki, sztuk trzy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Jedyne co wygląda ok mniej więcej to stopy.Twarz nie jest od wilka tylko od misia:) A ogólnie polecam wątek "naked models" w dziale modeling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 oprócz pozy, i znacznej ilości trójkątów, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 początki pyska, nie mogłem sie oprzeć żeby zrobić mu oczy xD i nieco bardziej pozująco, będe sie musiał bardziej przysiąść bo idzie to w epicko ślimaczym tempie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 jak dla mnie wporzo :^^ dodaj nice futro omijajac łapy i miejsca w okolicach krocza, pomysl ogolnie gdzie powinno byc a nie bo wyjdzie miś :D podobaja mi sie nózki, a oczy moglyby byc troche bardziej.. przerazajace :)) a nie takie zwykle słodziutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi