dako Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 widze ze niem zdan czy mam myslec ze niema nikt zadnych uwag .umieszczam reszte postaci moze to poruszy jakas dyskusje
dako Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 zrobilem ja zeby poznac lepiej narzedzia maksa mysle ze teraz jestem gotowy do zrobienia innych postaci bez irytacji na program i wiecznych pytan jak to zrobic .musze jeszcze pracowac nad teksurami bo te zrobobila mi zona
dako Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 to subiektywne odczucie ale ona miala mangowy charakter jak oceniacie tekstury
shampan Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 po proporcjach i wg rysunkow referencyjnych (tyz robilem), ona wyglada raczej na dziecko, ty twarz jej pomarszczyles jak dla staruchy jakiejs:] ale i tak podziwiam, bo o teksturowaniu nie wiem nic :p
Master Kiełbaster Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 OMG nie strasz ludzi. Aż podskoczyłem jak zobaczyłem 1 rendera
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 cialo spoko (chyba) ale twarz, popraw, bo te oczy... za duze, jak zaba :D
empik Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 te oczy ma jak by jakiegos duch zobaczyla pomniejsz je troche
xMark Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 teksturki tych metalowych czesci nog sa fajne :D postac ogolnie nie najgorsza. Pozdro
empik Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 ja to cie wogule podziwiam bo jak ja chcialem zrobic ta babke to zrezygnowalem jak zajzalem na 1czesc bo z zielenialem przeciesz taka babke to pewno w 2 lata bym zrobil!!!!!!!!!
dako Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 oczu raczej nie zmienie, a to ze do goluma podobne to fakt no coz nie zyjemy w prozni wszystko co widzimy pozostaje gdzies na \'twardym\'.chce jeszcze tarcze i miecz dorobic ijkos ja ustawic wlasnie to mecze ale praca raczej nie pozwala na edukacje .pozdrowka
zombo master Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 proponuje zmienić ustawienia rendera bo jest bardzo słaba jakość
Rekomendowane odpowiedzi